Warszawa usługi opinie

spis usług
opinie

Warszawa oferuje szeroki zakres punktów usługowych. Nasz spis obejmuje 20 z nich. Jeśli chciałbyś wyrazić się na temat któregoś z nich, wystarczy, że odnajdziesz odpowiednią podstronę w naszym serwisie, odnoszącą się do danego punktu XXXXX. Tam możesz zamieścić swój komentarz i razem z nami tworzyć wizerunek takiego miasta, jak Warszawa. Czekamy na Wasze opinie!

Jean Louis David
Marzena
on 29.11.2018

"Korzystam z usług JLD od dłuższego czasu. Ostania wizyta w Złotych Tarasach w Warszawie to porażka. Pani fryzjerka sprawiała wrażenie jakby po kilku dniach szkolenia wypuszczono ją od razu do klienta. Upewniała się jaki czas ma trzymać mi farbę na włosach, oczekiwała ode mnie akceptacji. Uważam, że to ona jako fachowiec powinna wiedzieć ile trzyma się farbę. Zaczęła mi ścinać włosy po rozczesaniu ich tylko na połowie głowy. Na moja sugestie że włosy są ścięte ne równo, zaczęła poprawiać i ode mnie oczekiwała oceny czy ścina równo. W efekcie jeden bok jest ścięty inaczej i źle się układa. Błaga nie wypuszczajcie nie douczonych fryzjerów psujecie sobie tym opinie i renomę. Na marginesie fryzjerka mówiła ze wschodnim akcentem, domniemam, że była pochodzenia ukraińskiego albo białoruskiego. "

Jean Louis David
Oskar
on 29.09.2018

"Napiszcie proszę jak wyglądają wasze liczne szkolenia i na czym one się opierają? Gdzie byliście na tych szkoleniach? Ile godzin was szkolił? Problem jest ogólnoeuropejski z JLD w samym Paryżu ocena na Google maps średnia 3.5 "

Jean Louis David
Oskar
on 26.09.2018

"Będziecie sprawdzani pietnowani palcem wskazane będą błędy uwaga będzie zwrócona na każdy szczegół. Klienci podsylani wypytujacy o wasze liczne szkolenia.... wiedzę itp. Klienci będą przygotowani lepiej a niżeli niejeden pracownik. Poważne błędy skutkować będą brakiem zapłaty "

Jean Louis David
Oskar
on 22.09.2018

"Brawo dla tych profesjonalistow. Zadzwoni klient z Anglii i na wizytę się nie umówi. Prezentujecie się na wysokim poziomie gratulacje. Nikt nie chciał rozmawiać o pogodzie tylko umówić się na wizytę. Podstawy języka angielskiego. Z kad wy macie managerów? Dziecko 10 letnie zna podstawowe słowa tego języka a w tak prestiżowym salonie daliście ciała. Po całości "

Jean Louis David
Oskar
on 22.09.2018

"Zdumiony byłem dzwoniąc do salonu jld chcąc się umówić na wizytę w języku angielskim. O czym my rozmawiamy wielka sieć francuska w której nikt nie umie rozmawiać w j angielskim. Sami oceńcie poziom tej wspaniałej sieci "

Jean Louis David
J...
on 11.08.2018

"Polecam pracę w tym salonie. Firma stawiająca na rozwój pracowników."

Jean Louis David
Tomek
on 07.07.2018

"Firma krzak.. ceny z kosmosu jak na Polske. pracownicy z ulicy pracujący za najniższą krajowa lub na własnej działalności. Zmuszani do wciskanie kitu kuracji i kosmetyków. menadżer regionalny pedał... i nic dodać nic ująć. .. wypowiadajcie się piszcie komentujcie napiszcie ze to nie prawda"

Jean Louis David
Tomek
on 22.06.2018

"To ktoś prawdę napisał. Nikt nie zaprzeczy. To taka Polska smutna rzeczywistość "

Jean Louis David
Monika
on 25.05.2018

"..."

Jean Louis David
Monika
on 25.05.2018

"..."

Jean Louis David
Monika
on 25.05.2018

"..."

Jean Louis David
Monika
on 25.05.2018

"..."

Jean Louis David
Monika
on 25.05.2018

"..."

Jean Louis David
Monika
on 25.05.2018

"....."

Jean Louis David
Monika
on 25.05.2018

"....."

Jean Louis David
Monika
on 25.05.2018

"....."

Jean Louis David
Monika
on 25.05.2018

"....."

Jean Louis David
Monika
on 25.05.2018

"....."

Jean Louis David
Monika
on 25.05.2018

"....."

Jean Louis David
Monika
on 25.05.2018

"....."

Jean Louis David
Monika
on 25.05.2018

"....."

Jean Louis David
Monika
on 25.05.2018

"....."

Jean Louis David
Monika
on 25.05.2018

"....."

Jean Louis David
Monika
on 25.05.2018

"....."

Jean Louis David
Monika
on 25.05.2018

"....."