Warszawa usługi opinie

spis usług
opinie

Warszawa oferuje szeroki zakres punktów usługowych. Nasz spis obejmuje 20 z nich. Jeśli chciałbyś wyrazić się na temat któregoś z nich, wystarczy, że odnajdziesz odpowiednią podstronę w naszym serwisie, odnoszącą się do danego punktu XXXXX. Tam możesz zamieścić swój komentarz i razem z nami tworzyć wizerunek takiego miasta, jak Warszawa. Czekamy na Wasze opinie!

Jean Louis David
Gosia
on 05.04.2018

""

Jean Louis David
Gosia
on 05.04.2018

"Najlepszy salon 😊 bardzo mili pracownicy, ogromna wiedza i talent. Zawsze są na czasie i mają najlepsze techniki.Jeszcze nigdy mnie nie zawiedli.Godni polecenia ☺☺☺"

Jean Louis David
Monika
on 03.04.2018

"Liczy się ilość nie jakość. Klient który przychodzi do salonu Jean Louis David ma zostawić jak najwięcej pieniędzy bez względu na to czy sprzeda mu się coś co wogole nie będzie mu przydatne czy wyjdzie zadowolony czy też nie. Tam chodzi tylko o pieniądze o nic więcej. JLD wygląda z zewnątrz tylko dobrze. Rzeczywistość pozostawia wiele do życzenia. Cóż wiedzą tylko o tym ci co pracowali tam lub pracują. Naiwnych nigdy nie brakowało i nie zabraknie."

Jean Louis David
Anikaa
on 30.03.2018

"Nie polecam salonu przy rondzie Daszyńskiego...poza sprzedawaniem dodatkowych uslug, pani ścięła mi włosy maszynka po dziwnym pytaniu jak ma mi je scinac..zupełnie ich nie ułożyła i wypuściła mnie z pozadzieranyki, źle ściętymi włosami. Wyglądałam dosłownie jakby dziecko dodawało się z nożyczkami do mojej głowy. Cała ta przyjemność z maską i peelingiem kosztowała mnie 170zl."

Jean Louis David
Dżasta
on 26.03.2018

"Polecam, super ekipa w salonie na Targówku, dziewczyny zgrane a usługi bardzo profesjonalne.Czuć dobrą energię."

Jean Louis David
Mia
on 14.03.2018

"Bardzo polecam salon w Wola Park. Super profesjonalna obsługa.Wyszlam zachwycona. "

Jean Louis David
Prawda
on 19.02.2018

"Pani Ania na promenadzie na pewno sobie poradzi z blondem bardzo dobra fryzjerka "

Jean Louis David
Aga
on 18.02.2018

"Czy ta Pani Ania robi dobrze blondy? "

Jean Louis David
Aga
on 18.02.2018

"Czy ta Pani Ania robi dobrze blondy? "

Jean Louis David
Aga
on 18.02.2018

"Szukam jakiejś specjalistki od blondu. Może ktoś kogoś polecić? Pls. "

Jean Louis David
Prawda
on 18.02.2018

"To właśnie ten czysty przypadek... Alle super "

Jean Louis David
Marlena
on 17.02.2018

"Chce ocenic-JLD na Glebockiej w Atrium Targowek. Profesjonalna usługa strzyżenia, z super pielęgnujacą odżywką. Jestem bardzo zadowolona z jakosci i poziomu, szczegolnie z p. Ani-malej pani z super podejsciem do klientek!:)"

Jean Louis David
prawda
on 06.02.2018

"Najważniejsza rzeczą w salonach jld (wszystkich) jest wyciągnąć możliwie jak najwięcej od klienta ile się tylko da. Wpajene jest to pracownikom od pierwszych dni pracy. Czasami w inteligentny sposób się kogoś naciaga czasami w bezczelny lecz przez cały czas fryzjer ma się sprzedawać i skupiać się na opowiadaniu bajerowaniu i na tym żeby na końcu klient miał jak najwięcej do zapłacenia. To jest najważniejsze w tych salonach. Jest plan który ma być wykonany i to się liczy. Reszta to zupełnie czysty przypadek..."

Jean Louis David
prawda
on 03.02.2018

"Naciągacze"

Jean Louis David
prawda
on 03.02.2018

"Naciągacze"

Jean Louis David
prawda
on 03.02.2018

"Naciągacze"

Jean Louis David
prawda
on 03.02.2018

"Naciągacze"

Jean Louis David
prawda
on 03.02.2018

"Naciągacze"

Jean Louis David
prawda
on 03.02.2018

"Naciągacze"

Jean Louis David
prawda
on 03.02.2018

"Naciągacze"

Jean Louis David
prawda
on 03.02.2018

"Naciągacze"

Jean Louis David
prawda
on 03.02.2018

"Naciągacze"

Jean Louis David
prawda
on 03.02.2018

"Naciągacze"

Jean Louis David
prawda
on 03.02.2018

"Naciągacze"

Jean Louis David
prawda
on 03.02.2018

"Naciągacze"