Warszawa usługi opinie

spis usług
opinie

Warszawa oferuje szeroki zakres punktów usługowych. Nasz spis obejmuje 20 z nich. Jeśli chciałbyś wyrazić się na temat któregoś z nich, wystarczy, że odnajdziesz odpowiednią podstronę w naszym serwisie, odnoszącą się do danego punktu XXXXX. Tam możesz zamieścić swój komentarz i razem z nami tworzyć wizerunek takiego miasta, jak Warszawa. Czekamy na Wasze opinie!

Jean Louis David
Tommy
on 28.12.2016

"Obsluga -1..."

Jean Louis David
Tommy
on 28.12.2016

"Salon na ken to zart...wielki napis 7dni w tygodniu bez zapisow.dzis o 1130b niemila osoba poinformowala mnie ze moze o 14 ktos die mna zajmie...zadnego usmiechu zadnego dzien dobry"

Jean Louis David
Beata
on 19.07.2016

"Nie polecam salonu w Złotych Tarasach w Warszawie. Poszłam na cięcie, aby lepiej wyglądać... a wyszłam w gorszym stanie niż przyszłam. Pani wyglądała jakby pierwszy raz miała nożyczki w rękach. Tak długo cieła, że włosy zdążyły prawie całkowicie wyschnąć, a na koniec próbowała suche włosy wymodelować na szczotce. Koszmar. Tydzień poźniej uratowała mnie fryzjerka z "salonu zza rogu". Za kwotę mniejszą niż strzyżenie w JLD zafarbowała mi włosy i obcięła i wyglądam świetnie. Nie tylko w mojej opinii. Nie jest to pierwsze złe doświadczenie z salonami tej sieci. Więcej już ryzykowac nie będę. "

Jean Louis David
Monia
on 27.04.2016

"Nie polecam salonu JLD al. Jerozolimskie! ścięcie "na szybko" bez widocznych zmian, rozjaśnianie spaliło włosy, do tego ceny bardzo wygórowane. "

Jean Louis David

on 09.03.2016

"ceny maja kosmiczne, owszem farba i cięcie wyszło ładnie, ale przepraszam - taki sam efekt uzyskałam na swoich włosach, jak byłam na wakacjach w małym miasteczku (też farba i cięcie, ale za cenę 3x mniejszą. No i spędziłam w salonie JLD ponad 2 godziny! - samo mycie trwało 20 minut - a nie prosiłam o żadne dodatkowe zabiegi kosmetyczne!"

Jean Louis David

on 09.03.2016

""

Jean Louis David
Salon Professionnel AL. KEN 51
on 03.01.2016

"Szanowni Państwo zapraszam do super Salonu Porfessionnel przy AL. Ken 51. Tel. 22 401-12-03 Pozdrawia ekipa www.salonprof.pl Gdyby ktoś z JLD szukał pracy to zapraszamy."

Atelier Fryzjerskie - Leszek Czajka
Katarzyna
on 15.12.2015

"Niestety zgadzam się z ostatnim postem ... Pracownicy są mobbingowani , niestety aż do takiego stopnia że zastanawiałabym się nad jakimś paragrafem. Nad głową lata Ci sztab pomocy P. Leszka – jest aż to nie do pomyślenia, są momenty że nie ma czym oddychać – tyle osób nad Toba. Wizyty potrafią być przekładane w nieskończoność – bez jakiś większych komentarzy – trzeba czekać kolejne miesiące. Pracownicy chyba bez zaplecza socjalnego, bo przy farbach widziałam jak spożywają obiady. W ogóle nie polecam… była to moja ostatnia wizyta "

Atelier Fryzjerskie - Leszek Czajka
irka
on 10.12.2015

"Ja chodzę do swojej ulubionej fryzjerki do salonu na ul. Staszica na Woli, bo mam blisko, a potrafi robić rewelacyjne cuda na głowie i przy okazji zawsze u nich jest miła atmosfera. tu można poczytać http://silawoli.com.pl/ "

Jean Louis David

on 07.12.2015

""

Atelier Fryzjerskie - Leszek Czajka
Katarina
on 06.12.2015

"Kochane, ja też szukałam Aleksa .Prawie miesiąc nie dałam rady ,z polecenia trafiłam do babki która też czesze gwiazdy .Jest super .Zrobiła mi piękny kolor i dobre cięcie że nawet modelować włosów nie muszę .Nie ma tego złego.....polecam studio makeuphair24 na Woli"

Jean Louis David
****
on 05.11.2015

"tragedia bylam na strzyzeniu na grojeckiej Wiola nie rozumie co sie do niej mowi zdecydowanie nie polecam "

Atelier Fryzjerskie - Leszek Czajka
Agnieszka
on 28.10.2015

"Ktoś juz wie gdzie dokładnie przyjmuje Aleks?? "

Atelier Fryzjerskie - Leszek Czajka
Justyna Jemiołkiwicz
on 15.09.2015

"alexis! - ten chłopak czyni cuda ! Odnalazłam i byłam na samym ścięciu , jestem w niebo wzięta ! Nie mogę się doczekać refleksów które mi zaproponował na przyszłość "

Jean Louis David

on 09.09.2015

""

Jean Louis David

on 09.09.2015

""

Jean Louis David

on 09.09.2015

""

Jean Louis David

on 09.09.2015

""

Jean Louis David

on 09.09.2015

""

Jean Louis David

on 09.09.2015

""

Jean Louis David

on 09.09.2015

""

Jean Louis David

on 09.09.2015

""

Jean Louis David

on 09.09.2015

""

Jean Louis David

on 09.09.2015

""

Jean Louis David

on 09.09.2015

""