Warszawa usługi opinie

spis usług
opinie

Warszawa oferuje szeroki zakres punktów usługowych. Nasz spis obejmuje 20 z nich. Jeśli chciałbyś wyrazić się na temat któregoś z nich, wystarczy, że odnajdziesz odpowiednią podstronę w naszym serwisie, odnoszącą się do danego punktu XXXXX. Tam możesz zamieścić swój komentarz i razem z nami tworzyć wizerunek takiego miasta, jak Warszawa. Czekamy na Wasze opinie!

Jean Louis David
Beata
on 16.11.2017

"Super. Obsługa na wysokim poziomie. Polecam"

Jean Louis David
Beata
on 16.11.2017

"Super. Obsługa na wysokim poziomie. Polecam"

Jean Louis David
Jamina
on 16.11.2017

"Super. Jestem zadowolona z usługi. Pełne i profesjonalne doradztwo. Dużo pytań - przez co czułam się bezpiecznie. Efekt rewelacyjny. Włosy odzywione. Kolor pierwsza klasa i strzyżenie mega. Na pewno tam wrocę "

Jean Louis David
Michal
on 28.10.2017

"Sami klienci widzicie jak to wygląda moje wcześniejsze wpisy to nie mój wymysł lecz szczeraprawda o salonach jld a przyjmowani są panowie dla których jest miejsce bo w czasie w którym kobietę się obsługuje można ostrzydz 3-4 panów po prostu lepiej się opłaca wziąść 3 panów niż 1 kobietę z tad takie sytuacje. Jaki manager taki salon a że menagerowie są kiepscy większości to i salon funkcjonuje jak funkcjonuje. Zaznaczam że nie w każdym salonie tak jest ale 60-70% kierownictwo powinno wziąść do serca opinie i zmienić coś w tych super salonach. U Krysi czy Zosi zrobicie to samo tyle że tam nie będzie tak biało i czysto. "

Jean Louis David
Aleks
on 23.10.2017

"Mialam watpliwa przyjemnosc bycia "obslugiwana" w salonie w Zlotych Tarasach...kiedy przyszlam na recepcji staly trzy panie z czego dwie recepcjonistki, niestety zadna nie zainteresowala sie po co tam stoje...wszystkie trzy byly zajete rozmowa z klientka i tlumaczeniem jej czegos...wydaje mi sie, ze jeden fryzjer doskonale poradzilby sobie sam. Po dluzszej chwili jednak jedna z nich zainteresowala sie mna i przyprowadzila fryzjera. Pan fryzjer zaproponowal mi obciecie wlosow na prosto...w domu okazalo sie, ze z jednej strony jest jednak dluzej i musialam wyrownac sobie je sama...nie obylo sie oczywiscie bez wciskania mi niepotrzebnych i baardzo drogich kosmetykow. Chcialam jeszcze nadmienic jedno - probowalam dostac sie z marszu do dwoch salonow w Warszawie, miedzy innymi do tego w Zlotych...ale zawsze nie bylo miejsca...chyba tylko dla kobiet go brak bo panowie przyjmowani byli od razu bez zapisow. Dodam, ze ja tylko poszlam podciac wlosy...ogolnie bardzo negatywnie oceniam prace tego salonu. Pracuja tam niekompetentni ludzie i nie piszcie mi prosze jak bardzo sa zajeci i nie maja na nic czasu bo fryzjerzy zajmowali sie glownie plotami z recepcjonistkami o ile te nie rozmawialy przez telefon przed salonem. Szkoda, ze nie moge dac 0 bo 1 to i tak za wiele."

Jean Louis David
MARIOLA
on 23.10.2017

"zostałam zapisana na czesanie do pani, która okazało się, że już nie pracuje, niestety nie zostałam uczesana przez inną fryzjerkę, menadżerka miała podjąć decyzję, ale musiałabym chyba do rana czekać, wyszłam zniesmaczona i wściekła. ŻENADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Jean Louis David
MARIOLA
on 23.10.2017

"zostałam zapisana na czesanie do pani, która okazało się, że już nie pracuje, niestety nie zostałam uczesana przez inną fryzjerkę, menadżerka miała podjąć decyzję, ale musiałabym chyba do rana czekać, wyszłam zniesmaczona i wściekła. ŻENADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Jean Louis David
MARIOLA
on 23.10.2017

"zostałam zapisana na czesanie do pani, która okazało się, że już nie pracuje, niestety nie zostałam uczesana przez inną fryzjerkę, menadżerka miała podjąć decyzję, ale musiałabym chyba do rana czekać, wyszłam zniesmaczona i wściekła. ŻENADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Jean Louis David
MARIOLA
on 23.10.2017

"zostałam zapisana na czesanie do pani, która okazało się, że już nie pracuje, niestety nie zostałam uczesana przez inną fryzjerkę, menadżerka miała podjąć decyzję, ale musiałabym chyba do rana czekać, wyszłam zniesmaczona i wściekła. ŻENADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Jean Louis David
MARIOLA
on 23.10.2017

"zostałam zapisana na czesanie do pani, która okazało się, że już nie pracuje, niestety nie zostałam uczesana przez inną fryzjerkę, menadżerka miała podjąć decyzję, ale musiałabym chyba do rana czekać, wyszłam zniesmaczona i wściekła. ŻENADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Jean Louis David
MARIOLA
on 23.10.2017

"zostałam zapisana na czesanie do pani, która okazało się, że już nie pracuje, niestety nie zostałam uczesana przez inną fryzjerkę, menadżerka miała podjąć decyzję, ale musiałabym chyba do rana czekać, wyszłam zniesmaczona i wściekła. ŻENADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Jean Louis David
MARIOLA
on 23.10.2017

"zostałam zapisana na czesanie do pani, która okazało się, że już nie pracuje, niestety nie zostałam uczesana przez inną fryzjerkę, menadżerka miała podjąć decyzję, ale musiałabym chyba do rana czekać, wyszłam zniesmaczona i wściekła. ŻENADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Jean Louis David
Michal
on 22.10.2017

"Proszę wrócić i albo menager podejmie decyzję co dalej jak to naprawić lub poszuka innego salonu w którym ktoś podejmie się Pani fryzury lub prosić o rozmowę z panią Leppert i jej wszystko opowiedzieć. Klient musi być zadowolony więc chodzi pani tak długo aż będzie zadowolona i oczywiście kosztów pani żadnych nie pokrywa. A ich głupie tłumaczenia są po to by zbyć panią. Pani pokazała fryzurę na laptopie więc sprawa jest bezdyskusyjna. Na biednego nie trafiło więc chodzi pani i walczy o taką fryzurę jaką być powinna. Z tych niezadowolonych klientow 85% machnie ręką i tak to jest.. taka sieć taka bajka menager najlepsze kosmetyki i widzi pani płaci pani sama widzi za co.. "

Jean Louis David
Lidia
on 21.10.2017

"20.10.17r. zapisałam się na strzyżenie /krótkie włosy/ i farbę /popielaty blond/ ze wcześniejszą dekoloryzacją. Koszt 365zł. Salon Galeria Mokotów. Byłam i jestem nadal w szoku. Pokazałam fryzurę na laptopie. Kilka fryzjerek odmówiło strzyżenia - nie podjęło się wykonania fryzury. W ostatecznym rozrachunku fryzura diametralnie różni się od pokazanej /tłumaczenie, że mam za małą głowę/. Kolor, który podobno Salon robi bez żadnych problemów okazał się totalną porażką. Nie przypomina w niczym popielatego blondu /tłumaczenie, że kolory na palecie to jedno a w realu to drugie i nie mogę się spodziewać cudów/. Oczywiście pobrano ode mnie całą kwotę 365zł. Reasumując obsługa nie była warta takiej wygórowanej kwoty.Nie zaproponowano mi żadnego zadość uczynienia. Lidia"

Jean Louis David
Michal
on 03.10.2017

"Taka sieć jak JLD powinna zatrudniać pracowników na umowę o pracę od której odprowadzane są składki od realnych zarobków czyli tych rewelacyjnych na jednej umowie to byście uzbierali na godziwa emeryturę a nie kombinacje na 2 umowach pracowac Ulegniecie wypadkowi np. Na swojej działalności zero się wam nalezy a przy umowach które obowiązywały i pewnie dalej tak jest dostaniecie 80% najniższej krajowej. Więc wytłumaczy mi ktoś z kad ta rewelacja? Jaka to rewelacja pracować na własnej działalności i w przypadku choroby nie mieć nic... A przy umowie o pracę 1000zl.. od tej 1 umowy za pracę w niedzielę i obowiązkowe wyciskanie kitu klientom to trochę skromnie. Dodajmy ze nie każdy ma ochotę wciskać coś cokolwiek klientom byle kupił tylko.tak duża sieć by się wstydzila działać w taki sposób a klienci odwiedzający JLD są w stanie zapłacić 200zl za strzyżenie i nie wysluchiwac bzdur na temat kosmetyków. klient będzie chciał kupić kosmetyk to go kupi pracownik powinien co najwyżej doradzić dobrze a nie wciskać. To duża różnica a wciskanie jest odgórnie obowiązującym zadaniem pracownika JLD więc klienci wybaczcie czasami fryzjerom oni to robią bo muszą a w tych 30% chcą za które dostają prowizję od sprzedanego produktu. To na tyle by było "

Jean Louis David
Michal
on 29.09.2017

"Naiwnych klientów jak i fryzjerów nigdy nie brakowało i nie zabraknie więc salony JLD się utrzymają. Dlaczego naprawdę dobrzy fryzjerzy tzn część odszedla po przekształceniu znanej sieci w JLD gdyby było tak super zostali by przecież, a klienci poszli za niemi i mają to samo co mieli tylko taniej. Poza tym pracując na swojej działalności bierzecie całą odpowiedzialność na siebie gdy coś pójdzie nie tak a klient się uprze i założy sprawę. Kto za to odpowiedź p. Leppert? Pewnie nie. Więc dobrze by było ubezpieczyć się od takich wyjątkowych sytuacji. W dobrym salonie fryzjerzy nie zmieniają się co chwilę poza tym do dobrego salonu jest trudno dostać sie, a do JLD? Możesz być rzeznikiem i cię przyjmą sztuka to sztuka w tydzień p Aleksander Cię wyszkoli że będziesz świadczył usługi na najwyższym poziomie. Tydzien... "

Jean Louis David
Michal
on 29.09.2017

"Ilu ludzi tyle opini. Czystość i estetyka bomba i za to tylko się płaci w sumie. Chodzi o ściskanie kosmetyków klientom i wyciągnięcie z nich jak najwięcej. Kompetencje różne są fryzjerzy którzy naprawdę są dobrzy i są którzy pojęcia nie mają o włosach i jedni i drudzy pracują. A klient płaci jednakowo. Atmosfera zalerzy gdzie giną pieniądzez kasy kosmetyki itp a później są braki nie nabijanie na kasę też się zdarza. Tu chodzi o bajer tylko i bogatego klienta. Ceny nie adekwatne do usług. Ampulki itp też są po to by wyciągać kasę. Płacicie klienci za to że pobedziecie godz lub dwie w białym klimacie przy dobrej muzyce"

Jean Louis David
Michal
on 29.09.2017

"Ilu ludzi tyle opini. Czystość i estetyka bomba i za to tylko się płaci w sumie. Chodzi o ściskanie kosmetyków klientom i wyciągnięcie z nich jak najwięcej. Kompetencje różne są fryzjerzy którzy naprawdę są dobrzy i są którzy pojęcia nie mają o włosach i jedni i drudzy pracują. A klient płaci jednakowo. Atmosfera zalerzy gdzie giną pieniądzez kasy kosmetyki itp a później są braki nie nabijanie na kasę też się zdarza. Tu chodzi o bajer tylko i bogatego klienta. Ceny nie adekwatne do usług. Ampulki itp też są po to by wyciągać kasę. Płacicie klienci za to że pobedziecie godz lub dwie w białym klimacie przy dobrej muzyce"

Jean Louis David
fryzjer
on 29.09.2017

"G"

Jean Louis David
Żaneta
on 28.09.2017

"Pracuję w JLD od 6 miesięcy. I szczerze polecam. Firma gwarantuje dużą bazę Klientów,a co za tym idzie świetne zarobki. Elastyczny grafik daje dużą swobodę. Naprawdę warto. "

Jean Louis David
Justyna
on 19.09.2017

"W salonie Jean Louis David pracuję od niedawna. Ja osobiście jestem zadowolona z miejsca pracy, oferowanych mi szkoleń jak i z atmosfery w salonie. Wynagrodzenie adekwatne do zaangażowania. "

Jean Louis David
Iwona
on 18.09.2017

"Pracuję w firmie Jean Louis David kilkanaście lat. Jestem bardzo zadowolona z tej pracy. "

Jean Louis David
Nika
on 14.09.2017

"Super obsługa. Extra fryzjer. Polecam z całego serca"

Jean Louis David
Monika
on 05.09.2017

"Świetna praca, super zespół, rewelacyjne zarobki."

Jean Louis David
Sylwia
on 05.09.2017

"Pracuję w Jean Louis David półtora roku uważam że świetnie trafiłam z wyborem pracy w tej sieci jak i w super zespół. POLECAM!!!!!! "