Warszawa usługi opinie

spis usług
opinie

Warszawa oferuje szeroki zakres punktów usługowych. Nasz spis obejmuje 20 z nich. Jeśli chciałbyś wyrazić się na temat któregoś z nich, wystarczy, że odnajdziesz odpowiednią podstronę w naszym serwisie, odnoszącą się do danego punktu XXXXX. Tam możesz zamieścić swój komentarz i razem z nami tworzyć wizerunek takiego miasta, jak Warszawa. Czekamy na Wasze opinie!

Jean Louis David
Iwona
on 18.09.2017

"Pracuję w firmie Jean Louis David kilkanaście lat. Jestem bardzo zadowolona z tej pracy. "

Jean Louis David
Nika
on 14.09.2017

"Super obsługa. Extra fryzjer. Polecam z całego serca"

Jean Louis David
Monika
on 05.09.2017

"Świetna praca, super zespół, rewelacyjne zarobki."

Jean Louis David
Sylwia
on 05.09.2017

"Pracuję w Jean Louis David półtora roku uważam że świetnie trafiłam z wyborem pracy w tej sieci jak i w super zespół. POLECAM!!!!!! "

Jean Louis David
Ania
on 04.09.2017

"5"

Jean Louis David
Agnieszka
on 04.09.2017

" Witam, ja pracuję ponad 3 lata w jld jestem mega zadowolona ,świetne zarobki, możliwość rozwoju . Polecam "

Jean Louis David
Seweryn
on 04.09.2017

"Rewelacyjne zarobki, szybki rozwoj umiejętności możliwość awansu. "

Jean Louis David
Aleksander
on 10.08.2017

"Witam, pracuje w naszej firmie 8 lat , jestem szkoleniowcem i uważam ze nie ma lepszego miejsca pracy dla fryzjerów w Warszawie! Zapraszamy do współpracy;) nigdzie nie rozwiniecie tak swoich umiejętności! Pensja jak i atmosfera jest super!!!"

Jean Louis David
Wojtek
on 07.08.2017

"Jestem zadowolony z pracy w salonie Jean Louis Dawid ;) fajny zespół, bardzo dużo klijentów możliwość rozwój :) wysokie zarobki ;)"

Jean Louis David
Magda
on 07.08.2017

"Bardzo podoba mi się praca w Jld. Nie ma się do czego "przyczepić""

Jean Louis David
Aneta
on 04.08.2017

"Jestem pracownikiem JLD od półtora roku, pracowałam w innych salonach fryzjerskich ale dopiero praca w JLD daje mi satysfakcje, dzięki możliwości rozwoju przez liczne szkolenia, oraz pracę w zgranym zespole. Zarobki są bardzo dobre. Cenię również w JLD wysoki standard obsługi klientow czego wyznacznikiem jest np uzywanie jednorazowych peleryn i ręczników . Polecam 😉"

Jean Louis David
Olga
on 04.08.2017

"Od kilku lat jestem pracownikiem firmy Jean Louis David. Jestem dumna , że mogę pracować w firmie o klarownych standardach i jasnych dla każdego zasadach. Zarabiam dobre pieniądze za pracę i zaangażowanie . Jeśli szukacie uczciwego pracodawcy , sugerujcie się opinią obecnych pracowników a nie rozżalonych ludzi , którzy powielają nieprawdziwe informacje i wylewają swoje żale . Takie osoby niejednokrotnie nie uzewnętrzniają prawdziwych powodów , dla których ich paraca w naszej firmie się zakończyła . Gwarantuję, że uczciwi i pracowici ludzie mają szansę na rozwój i karierę w naszej firmie. "

Jean Louis David
Magda
on 01.08.2017

"Salon w Promenadzie masakra ! Panie albo nie maja kompetencji albo się im po prostu nie chce. Omijajcid go z daleka. Swoja droga widzę, że salony idą w ilość a nie jakość."

Jean Louis David
Maaalwa
on 23.07.2017

"jld w CH JANKI. PORAŻKA. chciałam loki a miałam jakieś posklejane kołtuny na głowie, wróciłam zaraz z reklamacją, poprawili mi fryzurę ale i tak wygladało to bardzo źle, nie umawiajcie się tam na fryzury. wyprostowałam włosy i dopiero poszłam na wesele. Fryzjerzy nie mają podstawowej wiedzy, TRAGEDIA!!! OMIJAĆ!!!"

Jean Louis David
Paulina
on 07.06.2017

"tragedia, jeszcze nigdy nie wyszlam z tak niekorzystna fryzura! nie mowiac juz o tym ze pani miala chyba focha bo nie dalam wmusic w siebie kuracji regenerujacej wlosy! nie polecam salonu na Prostej 68 w Wawie"

Jean Louis David
Anetka88
on 01.06.2017

"Jean louis david przy rondzie Daszyńskiego polecam omijać to miejsce szerokim łukiem, Jak dotąd nigdy nie miałam problemów z obsługą w tej sieciówce, zawsze uważałam że wysoka cena jaką się to płaci jest zgodna z wysokim standardem i jak dotąd wychodziłam zadowolona z piękną fryzurą, i uśmiechem, jednak dość spory zgrzyt nastąpił pod koniec zeszłego roku kiedy przeprowadziłam się w okolice ronda daszyńskiego i tam przed świętami Bożego Narodzenia udałam się na podcięcie końcówek. Miałam wówczas długie włosy i chciałam je podciąć klasycznie po łuku tak by z przodu były nieco krótsze i lepiej się układały niestety Pani (wtedy szatynka krótkie włosy – dziś blondynka) zrozumiała najwyraźniej polecenie na odwrót bo finalnie zostały skrócone jedynie włosy z tyłu głowy z przodu pozostały dłuższe od całej reszty… nie miałam już czasu na robienie poprawek ale ponieważ długość włosów została radykalnie skrócona musiałam się wstrzymać z wizytą u fryzjera do momentu kiedy włosy mi odrosną – czyli aż do dziś. Ponieważ ten feralny salon jest najbliżej mojego miejsca zamieszkania na moje nieszczęście wybrałam się tam ponownie. Kiedy przyszłam bez umówionej wizyty okazało się, że mogę zostać przyjęta od ręki, jednak kiedy zobaczyłam, że zbliża się Pani która ostrzygła mnie ostatnio miałam ochotę zwiewać (i żałuję że tego nie zrobiłam) ale okazało się, że inna pani (brunetka długie włosy też może mnie przyjąć). Dlatego zgodziłam się jednak zostać… Oczywiście przed umyciem włosów Pani zrobiła ze mną bardzo szczegółowy wywiad w jaki sposób ma wyglądać moja nowa fryzura (i naprawdę nie wiem po co te wszystkie ceregiele aby zrobić dobre wrażenie, skoro potem i tak się robi wszystko po swojemu) oczywiście jak zwykle chciałam podciąć końce po łuku, przód krótszy, Pani poleciła wybrać w katalogu jaki efekt chcę uzyskać, i rzeczywiście jedno uczesanie przypadło mi do gustu na tyle, że zdecydowałam się radykalniej wycieniować przód.. Miałam oczywiście nadzieję, że mam do czynienia z osobą która zna się na rzeczy i po tak szczegółowych ustaleniach, moje oczekiwania będą spełnione chociaż po części, ale tak jak ostatnio spotkało mnie WIELKIE ROZCZAROWANIE… Ostateczny efekt jest taki, że końcówki które miały być skrócone o ok 3cm zostały ścięte o ok 10cm z długości, a przód który miał zostać wycieniowany radykalniej jest delikatnie krótszy o ok 3cm od całej reszty cieniowania brak… Nie było tam nawet cienia podobieństwa do zdjęcia z modelki, której fryzura miała zostać odwzorowana na mojej głowie… Tak więc proszę o wybaczenie że pozwoliłam sobie napisać ten komentarz ale chciałabym ostrzec inne kobiety przed wizytą w tym zakładzie… Włosy to nie zabawka i nie odrosną w kilka dni… Ja aby uzyskać długość włosów taką jaką miałam przed dzisiejszą masakrą będę musiała czekać ok rok… Szkoda tylko czasu wywalonych pieniędzy w błoto, ale nawet ich zwrot nie przywróciłby mi straconych włosów… "

Jean Louis David
Alena
on 28.04.2017

"Byłam dzisiaj w salonie Jean Louis David w centrum Warszawy na Świętokrzyskiej 66. Robiłam koloryzację. Pokazałam zdjęcie koloru, który chczę, kolor takiej bardzo ciemnej czekolady, bardzo nasycony oraz poprosiłam zrobić troszeczke jaśniejszych pasemek, żeby grali na śłońcu. Wynik - jasne żółto-rude korzenie, żadnego nasyconego koloru, żadnych jaśniejszych pasemek! Mówie do pani fryzjerki, że coś jest nie tak, że chciałam ciemny kolor, a mam jakieś żółte korzenie, na co pani fryzjerka powiedziała, że w salonie tak pada światło... Zapłaciłam za to oszustwo 310 zł (bo jeszcze robiłam maseczke nawilżającą, sama koloryzacja kosztowała 175 zł!). Przyjechałam do domu, dzienne światło dzieje jeszcze gorzej, korzenie włosów wygląda obrzydliwe, nie chczę wychodzić z domu! Nie polecam tego salonu nikomu. Nigdy tam więcej nie pójde. Jestem pewna, że w zwykłym salonie fryzjerskim gdzieś w swojej dzielnicy zrobili by mi lepiej i znacznie taniej! Chciałam tylko jak najlepiej wyglądać, ale otrzymałam niewiadomo co."

Jean Louis David
Nimba
on 11.02.2017

"Byłam dziś w JLD w Alejach Jerozolimskich 25. Nie polecam, trzymajcie się z daleka. Zapisałam się on-line na konkretną godzinę, ale i tak czekałam 45 minut. Gdyby nie to, że od razu jedna z Pań umyła mi włosy, wyszłabym nie czekając dłużej. Po 45 minutach oczekiwania przyszła inna Pani, która od razu zaczęła narzekać, że mam źle obcięte włosy i ona nie ma co z tym zrobić. Ścięła mi tylko końcówki, nie nadając fryzurze żadnego kształtu. Potem powiedziała, że ona zna się tylko na klasycznych fryzurach, więc zawoła kolegę i on dokończy. Kolega owszem w końcu przyszedł, coś tam podciął, po czym poszedł bo czekała na niego już jego klientka. W życiu nie spotkałam się z czymś takim. Kompletny brak profesjonalizmu i umiejętności. Nie umieją strzyc i nie wiedzą co doradzić klientowi, który ma pewną koncepcję fryzury, ale potrzebuje porady. Jestem absolutnie rozczarowana, że nie wspomnę o tym, że wyglądam jakby moja młodsza siostra nożyczkami pociachała mi włosy na chybił trafił. Kompletne dno i w dodatku za stówę. "

Jean Louis David
Tommy
on 28.12.2016

"Obsluga -1..."

Jean Louis David
Tommy
on 28.12.2016

"Salon na ken to zart...wielki napis 7dni w tygodniu bez zapisow.dzis o 1130b niemila osoba poinformowala mnie ze moze o 14 ktos die mna zajmie...zadnego usmiechu zadnego dzien dobry"

Jean Louis David
Beata
on 19.07.2016

"Nie polecam salonu w Złotych Tarasach w Warszawie. Poszłam na cięcie, aby lepiej wyglądać... a wyszłam w gorszym stanie niż przyszłam. Pani wyglądała jakby pierwszy raz miała nożyczki w rękach. Tak długo cieła, że włosy zdążyły prawie całkowicie wyschnąć, a na koniec próbowała suche włosy wymodelować na szczotce. Koszmar. Tydzień poźniej uratowała mnie fryzjerka z "salonu zza rogu". Za kwotę mniejszą niż strzyżenie w JLD zafarbowała mi włosy i obcięła i wyglądam świetnie. Nie tylko w mojej opinii. Nie jest to pierwsze złe doświadczenie z salonami tej sieci. Więcej już ryzykowac nie będę. "

Jean Louis David
Monia
on 27.04.2016

"Nie polecam salonu JLD al. Jerozolimskie! ścięcie "na szybko" bez widocznych zmian, rozjaśnianie spaliło włosy, do tego ceny bardzo wygórowane. "

Jean Louis David

on 09.03.2016

"ceny maja kosmiczne, owszem farba i cięcie wyszło ładnie, ale przepraszam - taki sam efekt uzyskałam na swoich włosach, jak byłam na wakacjach w małym miasteczku (też farba i cięcie, ale za cenę 3x mniejszą. No i spędziłam w salonie JLD ponad 2 godziny! - samo mycie trwało 20 minut - a nie prosiłam o żadne dodatkowe zabiegi kosmetyczne!"

Jean Louis David

on 09.03.2016

""

Jean Louis David
Salon Professionnel AL. KEN 51
on 03.01.2016

"Szanowni Państwo zapraszam do super Salonu Porfessionnel przy AL. Ken 51. Tel. 22 401-12-03 Pozdrawia ekipa www.salonprof.pl Gdyby ktoś z JLD szukał pracy to zapraszamy."