Warszawa sklepy opinie

spis sklepów
opinie

Warszawa to szeroki wybór sklepów. Nasz spis obejmuje 17 z nich. Jeśli chciałbyś wyrazić się na temat któregoś z nich, wystarczy, że odnajdziesz odpowiednią podstronę w naszym serwisie, odnoszącą się do danego sklepu. Tam możesz zamieścić swój komentarz i razem z nami tworzyć wizerunek takiego miasta, jak Warszawa. Czekamy na Wasze opinie!

Herbaty Świata Akso
Iwona
on 26.06.2012

""SKLEP HERBATY ŚWIATA ZOSTAŁ PRZENIESIONY NA ULICĘ JAGIELLOŃSKĄ 18 W WARSZAWIE.Teraz również z możliwością wypicia herbaty i kawy na miejscu.SERDECZNIE ZAPRASZAMY.TEL.534-02-06-09.""

Herbaty Świata Akso
Iwona
on 06.06.2012

"SKLEP HERBATY ŚWIATA ZOSTAŁ PRZENIESIONY NA ULICĘ JAGIELLOŃSKĄ 18 W WARSZAWIE.Teraz również z możliwością wypicia herbaty i kawy na miejscu.SERDECZNIE ZAPRASZAMY.TEL.534-02-06-09."

Salon Muzyczny Z.Holdysa
ja
on 20.03.2012

"Nie wiedziałem, że pan Hołdys ma jeszcze sklep muzyczny, jesli tak to muszę się do niego wybrać;-). Mam nadzieję, że kiedy tam się wybiorę będę miło obsłużony i w ogóle, że dadzą mi jakies bardzo dobre bębny za zupełną darmochę, gitarkę też mogę za darmochę wziąść oczywiście z dobrym lampowym piecem"

Herbaty Świata Akso
Tomasz K.
on 18.12.2011

"Dobrze wyposażony sklep, spory wybór dobrych herbat, miłe ekspedientki :) Zielona z poziomkami - pycha! "

Smyk
ola
on 21.09.2011

"na targowku masakryczna kierowniczka dlatego jest taka rotacja pracownikow, sklep drogi ale ciuszki i zabawki piekne;*"

Herbaty Świata Akso
Mike
on 01.06.2011

"Zgadzam się z powyższą opinią, nawet numer telefonu na tejże stronie jest nieprawidłowy."

Pollini
juta
on 20.04.2011

"Dziwne, że ludzie nie wiedzą! Te buty kosztują kupę kasy, więc skąd mogą wiedzieć. To nie deichman. Milego sprzedawania."

Pollini
małgosia
on 09.03.2011

"ja sprzedaję uzywane buty pollini za 40 zł i nikt na szafie nie wie co to za firma"

Pollini
agnieszka
on 14.02.2011

"Lubię dobre buty, ale niestety mam wrażenie, że do Polski trafiają odrzuty. Kupiłam za 1650 PLN i pierwsza w życiu reklamacja na obuwie. Myślę, że coś jest nie tak, jak taka firma, marka Pollini może traktować klientów. Ja z pewnością nie będę ich klientem nawet jakby mieli buty zadarmo. Dodam,że byłam dzisiaj w tej sprawie u rzeczoznawcy, który potwierdzi moją opinię i powiedział,że jestem w krótkim czasie już trzecią klientką z obuwiem ww. marki. Pozdrawiam Browary Poznań:) "

Batycki

on 26.07.2010

"super"

Herbaty Świata Akso
uwielbiacz herbaty
on 27.05.2010

"Nie ma to jak pyszna aromatyczna herbatka. Wole akso od jakiegos tam liptona."

Pollini
marzena
on 19.02.2010

"ciekawa jestem dlaczego nie zamieszczono mojej opinni może dlatego że nie była pozytywna? buty piękne dopuki nie trafi sie wadliwy towar to ok ale jak trzeba zareklamowac to zapomnijcie nie uznaja reklamacji nawet po 2 mies kiedy buty się rozsypywały to zawsze jest to wina konsumenta"

Pollini
Marzena
on 19.02.2010

"A ja nie mam juz takiego dobrego zdania buty owszem piękne i eleganckie dlatego kupowałam tą markę az do momentu reklamacji kozaków po 2 mies i to nie codziennego użytkowania tylko naprzemiennie z 5 innymi parami ocena rzeczoznawcy uszkodziłam je mechanicznie i nie konserwowałam czyli moja wina . Ale ja tak łatwo nie daje za wygraną i tu mnieli poprostu pecha bo trafił im sie konsekwentny i doświadczony klient. Pozdrawiam"

Herbaty Świata Akso
kaś
on 20.01.2010

"Pycha. Najlepsze aromatyczne mieszanki kupuję własnie tu."

Five o clock
Herbatomaniak
on 20.01.2010

"Sympatyczna obsługa i pyszna herbata"

Delikatesy A. Blikle
Hania
on 20.01.2010

"Naprawdę przyjemne miejsce. PRawdziwe delikatesy, nie tylko z nazwy."

Batycki
Anna
on 20.01.2010

"Mają piękne wyroby. Polecam"

Fremi
Małgorzata
on 28.09.2009

"Nie radzę kupowac butów marki Pompili w sklepach Fremii. Buty po przecenie kosztowały ok. 380 zł, a rozpadły się (dosłownie) po 3 m-cach użytkowania. Podeszwa odeszła od buta, obrzeże podeszwy obciągnięte tworzywem popękało. Zanim się rozpadły również nie było kolorowo, bo skrzypiały niemiłosiernie. Tragedia!!!"

Smyk
rynia
on 26.06.2009

"Duzy dobrze zaopatrzony sklep"

Delikatesy A. Blikle
Robert
on 26.06.2009

"Czasem wpadam jak mam zły dzien"

Five o clock
Marta
on 26.06.2009

"Uwielbiam ichniejszą herbatę!"

Fremi
Hanna
on 07.05.2009

"Wiem, że według prawa nie macie Państwo obowiązku przyjmować butów, jeśli powodem oddania nie jest ich wada fizyczna. Znajduje się w sytuacji zakupienia butów niewydnych=obcierających całe moje stopy. Sprawdziłam wygodę butów w domu, buty są nienaruszone. W sklepie nie da się sprawdzić ich oddziaływania na stopę, chyba że spędzi się tam 2 godziny przechadzając się po 8 metrach2 dywanika. Czy nie można by czasem klientowi pójść na rękę oddając mu pieniądze i licząc, że przy milej obsludze z pewnością jeszcze WAS odwiedzi, czy też wywołane wrażenie - moja noga nigdy tam nie postanie i na pewno nikogo nie zachęcę do odwiedzenia sklepu - jest celem samym w sobie? bardzo proszę o odpowiedz."

Fremi
Hanna
on 07.05.2009

"Również dokonałam zakupu w tym sklepie czego bardzo żałuję. Buty po założeniu ich na 2 godziny w domu okazały się niewygodne i obtarły mnie. W terminie 5 dni od zakupu (weekend majowy) próbowałam odzyskać pieniądze i oddać buty w nienaruszonym stanie. Niestety nie powiodło mi się. Sprzedawca powołując się na przepisy prawa odpowiedział że nie ma obowiązku przyjmować butów z powrotem. I tu się zgadzam. Jednak jaki sens ma zniechęcanie do siebie klienta i wciskanie mu butów w których na pewno nie będzie chodził. Jego zdaniem þójściem klientowi na rękę jest zaproponowanie wymiany na inny model (spośród 5!!! modeli dostępnym w sklepie) w dodatku z brakiem możliwości odzyskania różnicy z ceny między butami (100zł). Słowem żenada!! W Warszawie na Chmielnej radzę nie kupować!"

Smyk
Ewa
on 21.04.2009

"Smyk to jeden z najfajniejszych sklepow z zabawkami. Ja zazwyczaj sama kupilabym sobie mnostwo kilogramowych misiow i masy gier planszowych. Tak sie objawia dorastanie w pRLu "

Pollini
A
on 31.03.2009

"Buty Pollini dostałam od Rodziców w prezencie na moja studniówkę, były ze mna również na maturze i sa do dzisiaj.Muszę dodać, że od tego czasu minęło 14 lat :-)"