Warszawa puby & kawiarenki opinie

spis lokali
opinie

Warszawa to szeroki wybór pubów i kawiarenek. Nasz spis obejmuje 49 z nich. Jeśli chciałbyś wyrazić się na temat któregoś z nich, wystarczy, że odnajdziesz odpowiednią podstronę w naszym serwisie, odnoszącą się do danego pubu lub kawiarenki. Tam możesz zamieścić swój komentarz i razem z nami tworzyć wizerunek takiego miasta, jak Warszawa. Czekamy na Wasze opinie!

Enklawa
Monika
10.12.2015

"Ha ha klub żenada i to ze względu na obsługę (panowie z kultura wyciągniętą ze stodoły, nadają sie na kiboli a nie ochroniarzy, położenie nich klub traci klientów ). Byłam tam kiedyś w lato z przyjacielem oczywiscie wpuścili nas bez problemu ale ze po przejściu 10 kroków pan z ochrony po chamsku powiedział "ubrania do szatni" naprawde jego ton był mega nie uprzejmy to zawinelismy sie na pięciu i wyszliśmy - No sorry ale chamstwa nie toleruje i nie będę za nie płacić bo pózniej z tych pieniędzy które zostawie w klubie on dostanie pensje. Nie będę na buraka pracować , niech go z powrotem wsadza do więźnia z którego wyszedł . Zla obsługa odstrasza dobrych klientów którzy nie pozwolą sobie na takie traktowanie. Nigdy nie miałam problemów z wejściem do żadnego klubu moze dlatego ze nie lubię po nich chodzić i jesli ktoś by mnie nie wpościłam to ojej ja zabiegać nie będę . Jak ktoś chce posiedzieć ze znajomi pogadać , posłuchać muzyki w kulturze , napić sie dobrego alkoholu to tylko one bar w interconti, bristol bar czy same płace else w Sheraton . Bo temiejsca same w sobie są selekcja a i obsługa od której mozna sie uczyć . Pozdr"

Enklawa
Andrzej
15.11.2015

"itam ,chciałem wejść wczoraj z koleżanką,oboje trzeźwi i ubrani stosownie do klubu,selekcjoner stwierdził ze tylko wehscuecz "wejściówka "gdzie Panowie przed nami i inne osoby wchodzące takowych nie mieli .Selekcjoner do niczego, wpuszczać do klybu "wieśniaków "z adidasach i pidkoszulkach z krótkim rękawem.oszust i tyle.nigdy tam wuwcej nie pójdę !!!"

Enklawa
Andrzej
15.11.2015

"itam ,chciałem wejść wczoraj z koleżanką,oboje trzeźwi i ubrani stosownie do klubu,selekcjoner stwierdził ze tylko wehscuecz "wejściówka "gdzie Panowie przed nami i inne osoby wchodzące takowych nie mieli .Selekcjoner do niczego, wpuszczać do klybu "wieśniaków "z adidasach i pidkoszulkach z krótkim rękawem.oszust i tyle.nigdy tam wuwcej nie pójdę !!!"

Enklawa
Arek
05.09.2015

"w skrócie. Bujam sie za granica. Uwielbiam ciuchy itp. Mam 30 lat i wpadam w Armanim itd. W dwóch klubach warszawskich mnie nie wpuszczono, dziwne miasto..."

Antykwariat
rene
05.08.2015

"Koszmar, albo lubisz co każą albo cie wytzucaja"

Ground Zero
Yanek
20.05.2015

"Wiemy Ania o czym piszesz :-) Ground Zero było faktycznie bardzo fajnym miejscem. Chodziłem często w latach 97-00.Poznałem tam kilka ciekawych dziewczyn. Więc być może nawet kiedyś minęliśmy się tam :-) "

Klubokawiarnia
zuzia
12.05.2015

"ostatnio bardzo się zawiodłam,to klub układów ,mnie okradli w tym klubie ja wiem,że to klub nocny wszyscy pijemy alkohol,ale jestem świadoma co robię.ale dziwne wszystko mi oddali oprócz pięniedzy,cóż mała kwota.menadżer wielce obrażony,że musi wyjaśniać sprawę,a ten niby ochroniaż wyzwał mnie od pipy,że ja powinnam pilnować torebki i powiedział że mamy wyjść,jakby to była nasza wina.dodam oddali wszystko z baru :telefon,kartę i klucze z zarzutem że to moja wina.jedyną osobą ,która wlaściwie się zachowała to pan z szatni,który tam pracuje od zawsze-to temu Panu dziękuję"

Paparazzi
Konrad
12.04.2015

"Lokal bez klimatu"

Antykwariat
Eryk
11.02.2015

"Właściciel baru jest chorym psychicznie człowiekiem obraża każdego, widziałem jak podszedł do dwóch gości pijących piwo przy stoliku i kazał im sp......lać. Na moje pytanie które piwo lepsze zaczął mnie wyzywać od chamów, wieśniaków z prowincji bez krzty wychowania i że nie chce mnie więcej widzieć u siebie. Megalomania paranoidalna. Żal miejsca bo mogło by być świetne."

Antykwariat
Pa
05.02.2015

"nie polecam... właściciel - barman chamski, przywala się o to, co się zamawia, aż nie do pomyślenia, że takie sytuacje mają miejsce. A jednak - ktoś ma albo jakiś problem z samym sobą albo z alkoholem. Jak masz ochotę dostać op*** za nic lub lubisz towarzystwo skurw*** - to miejsce dla Ciebie :)"

Antykwariat
Najgorsza knajpa w stolisy
27.01.2015

"najgorsza obsługa na swiecie! właściciel obraża klientów! NIE POLECAM!"

Ground Zero
Ania
24.10.2014

"A gdzie są wszyscy Ci, którzy bawili się tam na przełomie 1998-2000?? Nie było lepszego klubu i nie było lepszej muzyki...środa, piątek i sobota:) Dajcie znać że jesteście i że wiecie o czym piszę...już nigdy w innym miejscu nie było tak jak tam:)"

You & Me
Aleksandrra
29.05.2014

"Mnie tez tu zaproszono na kolacje właśnie chyba po to, aby zrobić większe wrażenie :) Hehe udało się. Bardzo mi się tu podobało. Delikatne, przyciemnione światło, muzyka taka, jaką lubię, bardzo fajnie podane drinki oraz smaczne przystawki (nie chciałam jeść dania głównego, bo nie wypadało się tak obżerać hehe :)). Z pewnością jeszcze wpadnę tu na drinki na patio."

Enklawa
adam
17.05.2014

"Chciałem ostatnio wejść do klubu Enklawa i na bramce stoi siwy selekcjoner który mnie nie wpuścił bo zażyczył sobie wejściówkę. Ten Pan ma zero kultury i nie radzę nikomu tam się wybierać bo sobie zepsujecie wieczór. Ja już poszedłem do konkurencji i enklawę mam w dupie, skoro oni mnie tak potraktowali."

Enklawa
loli
07.03.2014

"bez problemu weszlam tam z chłopakiem i przyjaciółkąale 2 dychy za wsyep to chyba przesada. Obok jest teraz organza gdzie placi sie 10 zl,a z tym klubem,jeszcze w starje miejscowce na Sienkiewicza mam bardzo mile wspomnienia :)"

Enklawa
lukas
10.02.2014

"enklawa chodze tam od 2010 roku nigdy nie miałem problemu z wejsciem ,jezeli ktos nie potrafi sie odpowiednia ubrac ,bo przeciez ,o to wlasnie chodzi w takich clubach to ma problem.Ja nie zarabiam duzo zeby zostawic tak duzo na budziku ,chodze tam potańczyc ,nie wyrywac sztuczne laski robiace dobre wrazenie ale i te sa tam potrzebne ,chodz przyznam ze same czasem sie nawina .co jest smieszne ze dziewczyny (polki)udaja ze mówia tylko po polsku z naszym słowiańskim ze az uszy urywa ze smiechu akcentem to jest załosne,duzo ciapatych no bo maja hajs wiec sie bawia ,dla mnie odskocznia od monotoni ..mysle ze jest całkiem niezle"

Le Madame
Marta
13.01.2014

"Obecnie jest nowe fajne miejsce, Brzozowa37 ktore miesci sie na starym miescie tam gdzie kiedys byla Tomba Tomba. Miejsce to jest obfite w rozne wydarzenia kulturowe, sa koncerty na zywo , wystepy fajnych djow , gwiazdy z zagranicy planowane sa tez wystepy teatralne, miejsce ma bardzo ciply klimat. Polceam !!!!"

Enklawa
Karol
09.01.2014

"Nazwę klubu piszę celowo małą literą. Miałem wątpliwą przyjemność bawić się tam na imprezie sylwestrowej. Przyjemność ta skończyła się krótko po godz. drugiej gdy została przerwana brutalnym atakiem ohroniarzy. Z opisów widzę, że nie był to odosobniony przypadek. Nie wiem czym dokładnie został spowodowany. Najprawdopodobniej odepchnięciem przeze mnie pijanego faceta, który zaczął się naprzykrzać mi i mojej żonie już na parkiecie twierdząc, że mu ukradłem kapelusz. Kilkukrotnie zabrał mi przyniesiony przeze mnie do lokalu kapelusz twierdząc, że to jego własność mimo, że jego partnerka starała się mu wytłumaczyć, że się myli. Ja już miałem dość przekomarzania się z nim bo wartość kapelusz nie była wielka (30 zł) ale moja żona stwierdziła, że nie będzie mu robić prezentów i zabrała go na górę do chillout roomu gdzie mieliśmy nasze miejsce wraz ze znajomymi. Facet podążył za nami, jego partnerka za nim, krzycząc, że to pomyłka. Już na górze odepchnąłem go lekko gdy się do mnie zbliżył z rękami wyciągniętymi do bicia. Nie uderzyłem go a on nie upadł. W tym momencie rzuciło się na mnie kilku ochroniarzy zachowując się jak rozwścieczone zwierzęta. Pojawili się następni. Powalili mnie na podłogę bijąc i uciskając za krtań. Na nic nie zdały się prośby i tłumaczenie mojej żony i znajomej, że to pomyłka. Nie słuchali też partnerki pijanego gościa, która też krzyczała „panowie to pomyłka!”. W pewnym momencie jeden z drabów uderzył moją żonę próbującą go ode mnie odciągnąć. Upadła. Krzyczeli bez przerwy: „już kuxxx skończyłeś imprezę” zabieraj się stąd raz dwa, trzy”, „wychodzisz w tym momencie”. Krzyknąłem „pomocy” i „dzwoń po Policję”. Po kilku minutach pojawił się menedżer sali. Po moich prośbach spowodował, że odstąpili i wyszli z pomieszczenia poza dwoma. Menedżer chyba nie dał wiary naszym wyjaśnieniom twierdząc, że „kapelusze są za darmo”. Nie bardzo zresztą chciał słuchać. Nikt nas nie przeprosił. Wyszedł a ochroniarze nadal uparcie wypraszali nas z lokalu. W obawie o nasze bezpieczeństwo zadzwoniliśmy na Policję. Wyszliśmy i poprosiliśmy Policję o zarejestrowanie zgłoszenia. Zauważyłem, że z ręki zniknął mi zegarek Certina DS Podium Square o wartości ok. 2tys zł. Musiał zostać zerwany w czasie szarpania przez ochronę w czasie której zniszczono mi również ubranie. Wróciłem do drzwi klubu i poprosiłem o sprawdzenie czy nie znaleziono zegarka. Bez skutku. przyjaciół. Dodam, że w czasie zajść byłem jedynie pod lekkim wpływem alkoholu. Owszem spożywaliśmy alkohol ale nie skończyliśmy jeszcze w 4 osoby butelki whisky 0,7l od 22:00 a ja ważę 100kg. Aaaa, jeszcze jedno. Jestem poważnie wyglądającym 43-latkiem :) Wnioski wyciągnijcie sami."

Klubokawiarnia
Anna
08.09.2013

"Zenujące miejsce, brak wyboru piwa przy sobocie (jedynie heineken 0,33 l desperados w cenie 15 zł oraz ,,piwo z nalewaka 11 zł,, czyt. siki Maryny lub zlewki)nie dalo sie tego pic wielka masakra, syf, jedna sala otwarta, pierwszy i ostatni raz tam bylismy! Klub naciągaczy! Barmanka co chwila podchodzila namawiajac na alkohol w barze, obsluga niemila! Nie warto tam isc wiecej sie pieniedzy przepierdoli niz sie napije!!! Nie czuc w ogole procentow w ,,piwie,, z nalewaka!!! Stanowczo odradzam omijajcie tą spelune!!! "

Klubokawiarnia
Anna
08.09.2013

"Zenujące miejsce, brak wyboru piwa przy sobocie (jedynie heineken 0,33 l desperados w cenie 15 zł oraz ,,piwo z nalewaka 11 zł,, czyt. siki Maryny lub zlewki)nie dalo sie tego pic wielka masakra, syf, jedna sala otwarta, pierwszy i ostatni raz tam bylismy! Klub naciągaczy! Barmanka co chwila podchodzila namawiajac na alkohol w barze, obsluga niemila! Nie warto tam isc wiecej sie pieniedzy przepierdoli niz sie napije!!! Nie czuc w ogole procentow w ,,piwie,, z nalewaka!!! Stanowczo odradzam omijajcie tą spelune!!! "

Antykwariat
ania
19.08.2013

"hahah, a ja myślała,że tylko ja mam probem z tą knajpą!! miejsce urokliwe, kawa i piwo dobre..ale barman/właściel...zmówiliśmy kawę, niektórzy piwo..a on po 5 min. przyszedł zabral napoje i powiedział, ze teraz zamyka...byliśmy w takim szoku...potem zaczął klnąć jak szewc wyzywać kobiety od tanich...to było straszne!!!nigdy więcej!"

Klubokawiarnia
imprezowicz
21.07.2013

"studencki klub, faceci w krótkich spodenkach"

You & Me
karolka
26.06.2013

"Wolę miejsca bardziej kolorowe jeśli chodzi o wystrój. W You & Me jest bardzo klasycznie, kolorystyka stonowana, ale da się przeżyć :) Zostałam tu zaproszona przez klienta na spotkanie, sądzę, że klient wybrał dobre miejsce, można było bez przeszkód prowadzić biznesowe rozmowy.. Jedzenie też smaczne, ceny w sumie jak wszędzie. Niektórzy może powiedzą, ze wysokie, ale to standardowe ceny jak na centrum Warszawy."

Klubokawiarnia
Maciek
05.04.2013

"Do klubo chodze od 5 lat. Dobra muzyka,sprawna obsluga i impreza do rana. Jesli chodzi o bramke-zachowanie zawsze adekwatne do zachowania klienta.polecam."

Klubokawiarnia
Spokoluz.
05.04.2013

"Super klub, świetna muza. Mają trzy sale i na każdej leci coś innego, nie ma nudy.Ceny spoko, podobne do cen w innych klubach a może trochę niższe.Bardzo fajny klimat, bez nadęcia.Ciężko wyjść jak już się wejdzie :)Byłem tam kilka razy i na pewno wrócę jeszcze."