Warszawa puby & kawiarenki opinie

spis lokali
opinie

Warszawa to szeroki wyb�r pub�w i kawiarenek. Nasz spis obejmuje 49 z nich. Je�li chcia�by� wyrazi� si� na temat kt�rego� z nich, wystarczy, �e odnajdziesz odpowiedni� podstron� w naszym serwisie, odnosz�c� si� do danego pubu lub kawiarenki. Tam mo�esz zamie�ci� sw�j komentarz i razem z nami tworzy� wizerunek takiego miasta, jak Warszawa. Czekamy na Wasze opinie!

Le Madame
XXX
25.04.2021

"Le Madame Forever!"

Ground Zero
CICHY
16.12.2019

"Ja poznałem tam swoją żonę :)"

Foksal 19
Kuba
15.03.2018

"Na maxa lubiłem ten klub, jego klimat, wnętrza i blichtr. Wspaniały czas. Pozdrawiam cały staff."

New Orleans Gentlemans Night Club
Przemysław
21.02.2018

"Ja doradzam wieczorny wypad tutaj...wrażenia niezapomniane :) "

Ground Zero
Mag
05.01.2018

"Super fajne miejsce i środy, które wymiatały. dawały kopa na resztę tygodnia ;)"

Cafe Blikle
Wojciech
19.08.2017

"Dlaczego numery telefonów podane na stronach internetowych są nieaktualne (dot. Nowego ¦wiatu 35) . Także w centralnej informacji nie można ich uzyskać."

Antykwariat
rene
05.08.2015

"Koszmar, albo lubisz co każą albo cie wytzucaja"

Ground Zero
Yanek
20.05.2015

"Wiemy Ania o czym piszesz :-) Ground Zero było faktycznie bardzo fajnym miejscem. Chodziłem często w latach 97-00.Poznałem tam kilka ciekawych dziewczyn. Więc być może nawet kiedyś minęliśmy się tam :-) "

Klubokawiarnia
zuzia
12.05.2015

"ostatnio bardzo się zawiodłam,to klub układów ,mnie okradli w tym klubie ja wiem,że to klub nocny wszyscy pijemy alkohol,ale jestem świadoma co robię.ale dziwne wszystko mi oddali oprócz pięniedzy,cóż mała kwota.menadżer wielce obrażony,że musi wyjaśniać sprawę,a ten niby ochroniaż wyzwał mnie od pipy,że ja powinnam pilnować torebki i powiedział że mamy wyjść,jakby to była nasza wina.dodam oddali wszystko z baru :telefon,kartę i klucze z zarzutem że to moja wina.jedyną osobą ,która wlaściwie się zachowała to pan z szatni,który tam pracuje od zawsze-to temu Panu dziękuję"

Paparazzi
Konrad
12.04.2015

"Lokal bez klimatu"

Antykwariat
Eryk
11.02.2015

"Właściciel baru jest chorym psychicznie człowiekiem obraża każdego, widziałem jak podszedł do dwóch gości pijących piwo przy stoliku i kazał im sp......lać. Na moje pytanie które piwo lepsze zaczął mnie wyzywać od chamów, wieśniaków z prowincji bez krzty wychowania i że nie chce mnie więcej widzieć u siebie. Megalomania paranoidalna. ¯al miejsca bo mogło by być świetne."

Antykwariat
Pa
05.02.2015

"nie polecam... właściciel - barman chamski, przywala się o to, co się zamawia, aż nie do pomyślenia, że takie sytuacje mają miejsce. A jednak - ktoś ma albo jakiś problem z samym sobą albo z alkoholem. Jak masz ochotę dostać op*** za nic lub lubisz towarzystwo skurw*** - to miejsce dla Ciebie :)"

Antykwariat
Najgorsza knajpa w stolisy
27.01.2015

"najgorsza obsługa na swiecie! właściciel obraża klientów! NIE POLECAM!"

Ground Zero
Ania
24.10.2014

"A gdzie są wszyscy Ci, którzy bawili się tam na przełomie 1998-2000?? Nie było lepszego klubu i nie było lepszej muzyki...środa, piątek i sobota:) Dajcie znać że jesteście i że wiecie o czym piszę...już nigdy w innym miejscu nie było tak jak tam:)"

You & Me
Aleksandrra
29.05.2014

"Mnie tez tu zaproszono na kolacje właśnie chyba po to, aby zrobić większe wrażenie :) Hehe udało się. Bardzo mi się tu podobało. Delikatne, przyciemnione światło, muzyka taka, jaką lubię, bardzo fajnie podane drinki oraz smaczne przystawki (nie chciałam jeść dania głównego, bo nie wypadało się tak obżerać hehe :)). Z pewnością jeszcze wpadnę tu na drinki na patio."

Le Madame
Marta
13.01.2014

"Obecnie jest nowe fajne miejsce, Brzozowa37 ktore miesci sie na starym miescie tam gdzie kiedys byla Tomba Tomba. Miejsce to jest obfite w rozne wydarzenia kulturowe, sa koncerty na zywo , wystepy fajnych djow , gwiazdy z zagranicy planowane sa tez wystepy teatralne, miejsce ma bardzo ciply klimat. Polceam !!!!"

Klubokawiarnia
Anna
08.09.2013

"Zenujące miejsce, brak wyboru piwa przy sobocie (jedynie heineken 0,33 l desperados w cenie 15 zł oraz ,,piwo z nalewaka 11 zł,, czyt. siki Maryny lub zlewki)nie dalo sie tego pic wielka masakra, syf, jedna sala otwarta, pierwszy i ostatni raz tam bylismy! Klub naciągaczy! Barmanka co chwila podchodzila namawiajac na alkohol w barze, obsluga niemila! Nie warto tam isc wiecej sie pieniedzy przepierdoli niz sie napije!!! Nie czuc w ogole procentow w ,,piwie,, z nalewaka!!! Stanowczo odradzam omijajcie tą spelune!!! "

Klubokawiarnia
Anna
08.09.2013

"Zenujące miejsce, brak wyboru piwa przy sobocie (jedynie heineken 0,33 l desperados w cenie 15 zł oraz ,,piwo z nalewaka 11 zł,, czyt. siki Maryny lub zlewki)nie dalo sie tego pic wielka masakra, syf, jedna sala otwarta, pierwszy i ostatni raz tam bylismy! Klub naciągaczy! Barmanka co chwila podchodzila namawiajac na alkohol w barze, obsluga niemila! Nie warto tam isc wiecej sie pieniedzy przepierdoli niz sie napije!!! Nie czuc w ogole procentow w ,,piwie,, z nalewaka!!! Stanowczo odradzam omijajcie tą spelune!!! "

Antykwariat
ania
19.08.2013

"hahah, a ja myślała,że tylko ja mam probem z tą knajpą!! miejsce urokliwe, kawa i piwo dobre..ale barman/właściel...zmówiliśmy kawę, niektórzy piwo..a on po 5 min. przyszedł zabral napoje i powiedział, ze teraz zamyka...byliśmy w takim szoku...potem zaczął klnąć jak szewc wyzywać kobiety od tanich...to było straszne!!!nigdy więcej!"

Klubokawiarnia
imprezowicz
21.07.2013

"studencki klub, faceci w krótkich spodenkach"

You & Me
karolka
26.06.2013

"Wolę miejsca bardziej kolorowe jeśli chodzi o wystrój. W You & Me jest bardzo klasycznie, kolorystyka stonowana, ale da się przeżyć :) Zostałam tu zaproszona przez klienta na spotkanie, sądzę, że klient wybrał dobre miejsce, można było bez przeszkód prowadzić biznesowe rozmowy.. Jedzenie też smaczne, ceny w sumie jak wszędzie. Niektórzy może powiedzą, ze wysokie, ale to standardowe ceny jak na centrum Warszawy."

Klubokawiarnia
Maciek
05.04.2013

"Do klubo chodze od 5 lat. Dobra muzyka,sprawna obsluga i impreza do rana. Jesli chodzi o bramke-zachowanie zawsze adekwatne do zachowania klienta.polecam."

Klubokawiarnia
Spokoluz.
05.04.2013

"Super klub, świetna muza. Mają trzy sale i na każdej leci coś innego, nie ma nudy.Ceny spoko, podobne do cen w innych klubach a może trochę niższe.Bardzo fajny klimat, bez nadęcia.Ciężko wyjść jak już się wejdzie :)Byłem tam kilka razy i na pewno wrócę jeszcze."

Luztro
bywalec
12.02.2013

"największa śpulnia w warszawie, nie wiem jak tyle lat może to być otwarte. same narkotyki w luztrach"

Klubokawiarnia
Imprezowicz
28.01.2013

"Na dzień dzisiejszy nie polecam pójścia z grupą znajomych bo możecie mieć przypał i popsuty wieczór a mianowicie po odstaniu pół godziny w kolejce (już od 21.30 robi się tłok przed wejściem) Pan bramkarz o wyglądzie dresiarza powie wam: "Nie wchodzicie!" albo "A wy w jakiej sprawie?" Na pytanie: "Dlaczego nie wchodzimy?" Odp: "Bo tak powiedziałem!" Słyszę od swoich znajomych że także się z czymś takim spotkali. Co gorsza sam byłem świadkiem sytuacji kiedy to nie chcieli wpuścić nawalonego brytyjczyka z dwoma koleżankami (polkami). Oczywiście dziewczyny zaczęły podlizywać się "łysemu"na bramce i z łaską wpuścił brytyjczyka. Mnie kolejnego w kolejce także nie chciał wpuścić (25 zł za wejście) na szczęście w środku był kumpel który dobrze żyje z menedżerką klubu i "łysy" wymiękł i z łaską mnie wpuścił. Ogółem fajna muzyka, ceny na barze średnie ale widać niestety że klubowi od namiaru klientów spada jakość obsługi klientów z którymi się kompletnie nie liczy. Tak samo było kiedyś z selekcją w klubie:"Hybrydy" oraz "Park" efekt mimo że nie ma już selekcji chodzą tam tylko garstki studentów w tygodniu. Co prawda w weekendy jest nieco lepiej ale daleko do tego co było kiedyś w tych klubach przed wprowadzeniem chamskiej selekcji. Dlatego życzę Klubokawiarni pójścia po rozum do głowy i nie wprowadzania klimatu PRL już przed wejściem do klubu czyli MO vs Solidarność! W końcu Solidarność wygrała! ;) Choć jak widać niektórzy panowie z MO dostali etat na bramce w Klubokawiarni :D"