Warszawa restauracje opinie

spis restauracji
opinie

Warszawa to szeroki wybór restauracji. Nasz spis obejmuje 76 z nich. Jeśli chciałbyś wyrazić się na temat którejś z nich, wystarczy, że odnajdziesz odpowiednią podstronę w naszym serwisie, odnoszącą się do danej restauracji. Tam możesz zamieścić swój komentarz i razem z nami tworzyć wizerunek takiego miasta, jak Warszawa. Czekamy na Wasze opinie!

Cukiernia A.Blikle
agata
26.10.2015

"Uwaga! Jestem ogromnym łasuchem. Zjadam wszystko co słodki. Nawet jak jest średnie. Zachciało mi się "wykwintnej trufli" z kremem maślanym, który uwielbiam. A tu: kremu BRAK, masa truflowa chrzęści cukrem i chyba zmielonymi waflami. Ohyda!!! Poprosiłam o zwrot pieniędzy za towar niezgodny z opisem. Niestety, nie ma takiej opcji. Mogę tylko zareklamować mailowo. Czekolada na gorąco smaczna (stąd 2 pkt), ale duuuża szklanka BEZ UCHWYTU. Trzymałam rękawiczką. Zdecydowanie nie polecam, bo na dodatek drogo!"

Chłopskie Jadło
Piotr
08.08.2015

"Porażkq, Wystarczy raz być by przekonać się że powyższe pozytywne komentarze są tylko i Wyłącznie sponsorowane. "

Chłopskie Jadło
Łukasz
04.04.2015

"Świetna restauracja, świetne jedzenie, świetna obsługa. Słyszałem wiele nieprawdziwych opini o tym miejscu. Byłem w dniu dzisiejszym wraz ze grupą znajomych. Byliśmy zachwyceni obsługą, jedzeniem i podejściem "chyba własciciela". Jedzenie bardzo smaczne żurek i grzybowa, schabowy, pierogi, karkówka, kaczka i zrazy. To jedna z lepszych restauracji w tym mieście. Niech sąsiedzi się ucza jak należy gotować."

Cukiernia A.Blikle
Artur
13.02.2015

"Blikle to zwykła tendeta i jazda na opini z przed lat. Ptzy okazji tłustego czwartku w firmir ktoś kupił te pączki, suche, małe, niesmaczne, z gubą warstwą mdlącego lukru. Jak można być tak bezczelnym i sprzedawać taki syf w takiej cenie. Blikle - dno i życzę im aby jak najszybciej tam spadli."

Cukiernia A.Blikle
Kazimierz
12.02.2015

"W sklepie prawdopodobnie franczyzowym w Silesii City Center w Katowicach dzisiaj /12.02.2015./ kupiłem kilkanaście pączków -mieli cztery rodzaje- i teraz jemy...Dawno już takiego obrzydlistwa nie kosztowaliśmy.Jedynie jeden rodzaj ,ten z chili ,był do zjedzenia.Zapłaciłem ponad 30 złotych i były to najgłupiej wydane pieniądze na słodycze.Pączki nie pachniały !Prawdopodobnie były chłodzone,możne nawet mrożone!W sklepie spożywczym blisko naszej kamienicy,z nieznanej bliżej ciastkarni,PĄCZKI SĄ DWUKROTNIE lepsze od tych,które miałem nieprzyjemność kupić.Wstyd-dawniej jednak zakupy w cukierni Bliklego był przyjemnością.Dzisiaj - kupiłem obrzydlistwa.Wstyd.Z daleka od tej cukierni!Jak Wam nie wstyd,tak niszczyć swoją renomę ,państwo partacze Blikle . "

Cukiernia A.Blikle
Jan
12.02.2015

"15 lutego o 13:30 kupiłem w cukierni przy REALU na Ursynowie 10 pączków. W domu po obiedzie poczęstowaliśmy gości i... okazały się czerstwe! Poza tym nadzienie miało smak daleki od róży. Byliśmy zdegustowani. Szkoda było godzinnego oczekiwania na dostawę."

Pizza Dominium
Andrzej
09.11.2014

"Czuję się oszukany. Za pizze za około 38 zł w której miała być na pół pizza z kiełbasą wiejską, bekonem i szynką dostałem kawał płaskiego ciasta z czymś mięso-kiełbaso podobnym ( cena w markecie za kilogram około 8-9zł). Kiełbasa "wiejska" nawet i blisko wiejskiej nie leżała już nie mówiąc o szynce w której samej szynki to chyba z 20%. Przepłaciłem o jakieś 90% w stosunku do tego co otrzymałem. Więcej nigdy z tej restauracji nie skorzystam."

Pizza Dominium
Tsew
11.10.2014

"Pizza pyszna, zawsze dowóz trwa nie więcej niż 40 min, na wyśmienitym cienkim cieście, a dzięki temu czuć składniki a nie bułkę zawsze dowożona ciepła, dla mnie najlepsza pizza w mieście 5/5."

Pizza Dominium
Marta
02.06.2014

"pizza xxl ma jakieś 30 cm, a do tego ciasta praktycznie brak (przypomina kartkę). Ciasto miało być cienkie ale bez przesady, nie tak żeby nie było w stanie utrzymać składników i rwało się przy każdym ruchu. "

Pizza Dominium
Wojtek
07.02.2014

"Jestem świeżo po konsumpcji pizzy Corrida. Obrzydlwe, mdłe, ciastowate paskudztwo. Nigdy więcej, pizza nie ma żadnego smaku poza mąką, ciastowatym słodkawym posmakiem niewiadomoczego i do tego te sosy, czosnkowy bez smaku czosnku i pomidorowy jak najtańszy keczup z Biedronki. Obrzydliwe jedzenie wyczekane 50 minut za 45 złoty. Nigdy więcej!"

Pizza Dominium
Starki
01.12.2013

"Pizza porządku. Ale Dużą to bym jej nie nazwał, a raczej małą. Sos na pizzy czuć koncentratem pomidorowym. "

Chianti
Kamila
17.11.2013

"Obok Doppio Senso, moja ulubiona knajpka z włoską kuchnią. "

Chłopskie Jadło
Łukasz
09.09.2013

"Pani Anno, Skoro do Chłopskiego Jadła przychodzi Pani na darmowe czekadeło i ciasto w niedzielę to wcale się nie dziwię że jest Pani nawiedzona. Dziś nikt nie daje nic za darmo. To świetna Restauracja nie dla takich jak Pani. Byłem świadkiem całego zdarzenia i wydaje Panie nieprawdziwe opinie o ty miejscu."

Trattoria Bellini
Marcin
07.09.2013

"Byłem z dziewczyna na kilka dni w Warszawie i spacerując przez stare miasto zobaczyliśmy Bellini Trattori. Usiedliśmy w bardzo ładnym ogródku, kelner przyniósł nam koce bo było chłodno. Zjedliśmy pyszną pizze parme i tagiatelle z rakami. Wszystko było wyśmienite ! Tak dobrej obsługi jeszcze nie widziałem. Kelnerzy byli zawsze na wyciągnięcie ręki, bardzo mili i profesjonalni. Jeżeli zawitam do Warszawy to napewno wróce do tej restauracji. Polecam !"

Pizza Dominium
Rarolcia
23.08.2013

"Lokal na Kruczej to chyba moja ulubiona pizzeria z tej sieci. Po prostu mam sentyment do tego miejsca, a do tego bardzo lubię tutejszą obsługę :)"

Chłopskie Jadło
Anna
21.08.2013

"Jestem zdziwiona pozytywnymi opiniami. Byłam 3 razy, za pierwszym razem to był mój wybór, przy kolejnych niestety nie, a szkoda bo każdy z nich był porażką. Widać Pan sfinks wykupił sobie pakiet pozytywnych opinii w jakiejś agencji PR. Smalec jako czekadełko tylko dla wybranych. Jedni dostają inni nie, dlaczego ?? chyba nikt nie odkrył jeszcze tej tajemnicy. Ceny nie adekwatne do podawanych potraw. Ten kto kucharzy jest mniej więcej w stanie określić stosunek ceny do jakości. Na deser obsługa, której nawet nie będę komentować. Nigdy więcej się tam nie pojawię, nawet na zaproszenie."

Ganesh
taka jedna
18.07.2013

"Ja bywam tylko w tej na Wilczej, więc ciężko mi stwierdzić jak jest w innych. Co do tej na Wilczej, to nie mam zarzutów. Dobre jedzenie, przyzwoicie doprawione, duży wybór potraw, więc nawet najbardziej wybredni znajdą coś dla siebie. Obsługa sympatyczna. Ogólnie mówiąc: same plusy. Czasem tylko trudno trafić na wolny stolik, ale to w sumie też świadczy dobrze o tym miejscu , bo to znak, że ludzie chętnie tam wpadają."

Pizza Dominium
Elninka
29.05.2013

"Często zamawiałam pizzę na wynos w Dominium. Mieszkam w centrum wiec dostawa była w miarę szybka ale co do kierowców mam poważne zastrzeżenia. Dwukrotnie zdarzyło się, że kiedy nie dałam napiwków to pisali wulgaryzmy na ścianie na klatce schodowej pod moim adresem!!! O ile mi wiadomo to dostawa do domu jest dodatkowo płatna a napiwki w świetle prawa są nielegalne (traktowane są jako łapówki) a i ja nie byłam jakoś szczególnie obsłużona. Skoro tym Panom nie pasuje taka praca to przecież nie muszą tam pracować. Łaski nie robią że przywożą pizze do domu. Skargi mogą mieć jedynie do szefostwa za niskie zarobki. "

Chłopskie Jadło
Jerzy
05.02.2013

"Bardzo przyjemne wnętrze, świetna kuchnia i obsługa. W niedziele odwiedziłem ta knajpę z grupa znajomych. Wybraliśmy mix dań i wszystkie okazały się wyśmienite. Zupy bardzo dobre jak również drugie dania. Zawijaniec, steki i golonka godne polecenia. Ceny przystępne. Bardzo polecam i pozdrawiam cały personel. Dziękuję za wyśmienitą ucztę!"

Chłopskie Jadło
Jerzy
05.02.2013

"Bardzo przyjemne wnętrze, świetna kuchnia i obsługa. W niedziele odwiedziłem ta knajpę z grupa znajomych. Wybraliśmy mix dań i wszystkie okazały się wyśmienite. Zupy bardzo dobre jak również drugie dania. Zawijaniec, steki i golonka godne polecenia. Ceny przystępne. Bardzo polecam i pozdrawiam cały personel. Dziękuję za wyśmienitą ucztę!"

Ganesh
Joanna
03.02.2013

"Chyba moja ulubiona indyjska restauracja w stolicy. Zarówno, jeśli chodzi o klimat, jak i jakość serwowanych potraw. Z racji lokalizacji najczęściej odwiedzam ich lokal na al. KEN, ale pozostałe zdecydowanie również są godne polecenia (zwłaszcza Wilcza - super klimat!). Podsumowując, zdecydowanie polecam!"

Ganesh
Ballack
22.01.2013

"Bardzo dobra indyjska restauracja. Wystrój każdego z lokali jest inny, jednak kuchnia w każdym z nich jest tak samo dobra. Z dzieckiem warto odwiedzić lokal na Wilczej (sala zabaw z opiekunką), a jeśli ma się mało czasu to polecam Ganesh Express w Platinum Towers - mniejszy wybór, ale i mniej ludzi i krótszy czas oczekiwania."

Chłopskie Jadło
Janka
11.01.2013

"Chłopskie klimaty, świetna kuchnia, obsługa i ludzie którzy to prowadzą. Jedzenie godne polecenia szczególnie sałaty i barszcz czerwony oczywiście dla wegetarian. Dla mięso-żer ców polecam steki i golonkę. Miejsce warte polecenia."

Pizza Dominium
Inka
09.01.2013

"Nie wiem, jak inne lokale, ale ten na Kruczej daję radę! Od lat zamawiam tam pizzę i poza małymi wpadkami (każdemu się przecież zdarza) nigdy nie nawalili. Ciasto może jest trochę inne, niż to, które pamiętam jeszcze sprzed 3-4 lat, ale może tylko mi się tak wydaje... Polecam zarówno na miejscu, jak i w dostawie. "

Chłopskie Jadło
Rix
08.01.2013

"Odwiedziłem Restaurację ze znajomymi na Konstytucji w miniony poniedziałek. Zdziwiony byłem faktem że obok U Szwejka było pełno a w Chłopskim Jadle połowa sali. Po zamówieniu przepysznej golonki, świetnego czerwonego barszczu i kapusty zasmażanej byłem zachwycony jakością serwowanych dań. Znajomi potwierdzili moją aprobatę. W knajpie obok podaje się szybko, niesmacznie i tanio czyli beznadziejnie. Chłopskie Jadło świeci przykładem wyśmienitej, smacznej i przepysznej kuchni polskiej. Gorąco polecam. To miejsce nie tylko należy ale i trzeba odwiedać."