Warszawa kultura opinie

spis miejsc 1 2 3
opinie

Warszawa to miasto kultury. Nasz spis obejmuje 39 krakowskich galerii, teatrów, kin, kabaretów itd.. Jeśli chciałbyś wyrazić się na temat któregoś z nich, wystarczy, że odnajdziesz odpowiednią podstronę w naszym serwisie, odnoszącą się do danego punktu kulturalnego. Tam możesz zamieścić swój komentarz i razem z nami tworzyć wizerunek takiego miasta, jak Warszawa. Czekamy na Wasze opinie!

Muzeum Narodowe w Warszawie
kasia
on 03.10.2012

"ale supcioooooooooooooooooo -.-"

Teatr Sabat Revue Show
jerras
on 28.01.2012

"Małgośka nie chce zejść ze sceny...ciekawe kiedy to uczyni??? kiedyś super laska, teraz baleronik :)))"

Teatr Sabat Revue Show
zawiedziona
on 27.12.2011

"Niestety nie mogę wystawić pozytywnej opinii i już wyjaśniam dlaczego. Otóż w kwietniu 2011 chciałam zrobić seniorom mojej rodziny prezent i zakupiłam 4 bilety na "Revia Forever". Nie muszę dodawać jak ogromna była ich radość, gdy otrzymali bilety a do "wielkiego show" odliczali dni. I stało się najgorsze, ponieważ na 2 godziny przed rozpoczęciem otrzymałam telefon z teatru, że z powodu choroby aktora spektaklu nie bedzie i zaproponowano inny termin. Skorzystałam i odebrałam nowe bilety, a seniorom było trochę przykro, ale cieszyli się, że jednak mogą w tym Show uczestniczyć. Niestety i tym razem i to na ok godzinę przed rozpoczęciem otrzymałam telefon, że z przyczyn niezależnych od teatru spektakl odwołany. Nie będę opisywała jak było przykro naszym seniorom i jak mi było przykro, że prezent był ogromnym niewypałem. Jestem ciekawa czy często się tak lekceważy klientów Teatru Sabat i czy Pani Małgorzata Potocka zamierza tę praktykę zmienić."

Galeria Działań
Jacek Kasprzycki
on 05.10.2011

"SUPER GALERIA"

Zachęta Narodowa Galeria Sztuki
Karla
on 12.09.2011

"Fascynuje mnie kultura Indii i wszystko, co jest z nią związane, więc wczoraj wybrałam się na wystawę "Pokolenie Przemiany", na której prezentowane są prace młodych indyjskich artystów. Wystawa ciekawa, bardzo różnorodna (zdjęcia, instalacje, video), ale niektóre elementy ciężko zrozumieć bez komentarza/opisu galerii. Najbardziej podobała mi się instalacja "Szkoła na kółkach" i czarno-białe fotografie z porodu, a zaszokowało mnie video "Nakarm/Zabij" Tejal Shah. Polecam!"

Teatr Sabat Revue Show
Ewa
on 05.05.2011

"Super teatr to trzeba przyznać bardzo miła obsługa i pyszne jedzonko.Byliśmy z mężem na Rewii Forever coś pięknego wspaniałe kostiumy,gwiazdy sceny,choreografia wszystko na najwyższym poziomie.Jednak perłą teatru jest piękny balet.Z całą pewnością zawitam w tym wspaniałym teatrze.Ewa i Krzysztof z Jaworzna"

Teatr Sabat Revue Show
Agnieszka
on 07.03.2011

"Pierwszy raz byliśmy w tym teatrze. Klasa sama w sobie. Przedstawienie, obsługa, kolacja ok.Spotkało nas jednak rozczarowanie, kiedu wróciliśmy tam, bo okazało się, że mąż niechcący zostawił leki, bardzo potrzebne zresztą. Niemiły Pan w drzwiach nawet nie pofatygował się, żeby pójść i sprawdziś, czy ktoś może znalazł dość dużą torbę z lekami Zignorował męża i był oburzony, że ktoś od niego czegoś chce.Gdyby nie to, że sama rewia super i ruda, ładna i bardzo miła kelnerka, to nie wyglądałoby to dobrze. No , ale poza tym chętnie tam wrócę jak Pani Potocka zwolni tego gbura:)"

Teatr Sabat Revue Show
krzysztof
on 16.04.2010

"Szczerze mówiąc, przychodzimy do tego teatru dla jednej osoby,gwiazdy,kobiety z wielką klasą,pięknej i utalentowanej,przykuwającej uwagę kobiet i mężczyzn-wyjątkowej JOLANTY MROTEK ps.dobrze,że nie gra w tej nowej premierze,to by Jej tylko zaszkodziło...(Nam się nie podobało,i nie tylko nam)Tak naprawdę to ona jedyna marnuje się w tym miejscu..."

Studio Buffo
miła
on 29.06.2009

"Zgodzę się z Tobą, to niesamowite, jak można zawojować środowiskiem teatru, a właściwie musicalu i broadwayu:)"

Studio Buffo
Klara
on 26.06.2009

"Buffo rządzi w stolicy! Ale jak oni to robią!? Kunszt na miarę Szekspira! "

Studio Buffo
anka
on 31.05.2009

"Kilka dni temu byłam na premierze Boeing Boeing - gratuluje doboru spektakli - broadwayowski hit zrobil na mnie wielkie wrażenie...bardzo pozytywny!"

Studio Buffo
jola
on 18.05.2009

"Wielki uklon w stronę teatru i jego twórców. Świetne spektakle - zawsze wysoki poziom, rewelacyjna obsada..Co szykujecie teraz? Czym mnie zaskoczycie;)?"

Teatr Wielki
operomaniak
on 08.04.2009

"Bardzo dobry Teatr, miejsce dla prawdziwych melomanów jak i dla osób nie związanych z tą dziedziną sztuki. To miejsce jest w sam raz na spędzenie wieczoru na znakomitej operze w Sali Moniuszki lub zabrać dzieci na spektakl do Sali Młynarskiego. Warto też wybrać się, na ciekawy koncert w Salach Redutowych. Dodam też ciekawostkę, iż TW-ON jest największym teatrem operowym na ŚWIECIE. "

Muzeum Powstania Warszawskiego
Wiesław
on 29.03.2009

"Jasne. Wykrwawić naród a później wypinać pierś do orderu. Faktycznie jest się czym pochwalić. Nieudolność dowodzących godna uznania. Kiedy przestaniecie fałszować historię ?"

Muzeum Powstania Warszawskiego
bogdan Szyll
on 01.08.2008

"jestem dumny ze moja rodzina tez brala udzial w powstaniu"

Teatr Sabat Revue Show
beti
on 06.06.2008

"Balet Teatru Sabat, składający się z kilku wybitnie utalentowanych i olśniewająco pięknych tancerek jest rzeczywiście cudny, ale przydałoby się umieścić w programie nieco więcej przystojnych panów, żeby panie na widowni też miały jakąś rozrywkę. :) Ostatnio oglądałam spektakl "Europa razem". Szczególnie zachwycił mnie uroczy Piotrek Bajtlik, którego widziałam już wcześniej w paru musicalach i sztukach teatralnych oraz trzy tańce porywająco wykonane przez parę znakomitych solistów baletu: Joannę i Jarosława Derybowskich. "

Muzeum Narodowe w Warszawie
max
on 12.02.2008

"fajowa strooonka///"

Yours Gallery
andrzej
on 02.02.2008

"bardzo ciekawie i elegancko "

Muzeum Narodowe w Warszawie
Asia
on 31.12.2007

"Fajna srrooooooooonka ;)"

Studio Buffo
jerzy
on 24.11.2007

"jesteście najlepsi.W to co robicie widać,że wkładacie dużo serca.Wielki profesjonalizm.Brawo Nataszo i Januszu."

Teatr Sabat Revue Show
anna
on 14.10.2007

"jest to swietne miejsce gdzie możemy zabrać swoich gości zagranicznych. znów wybieramy się do Was 08 grudnia z okazji moich 50 urodzin.super atmosfera, piękny show i jeszcze na zakończenie wspaniałego wieczoru dyskoteka.3w1. czas spędzony u Was nazywamy WIECZOREM DŁUGICH NÓG. jeszcze coś szczególnego dla p.Małgorzaty Potockiej (proszę jej to przekazać):kiedy na zakończenie wszyscy artyści wyszli na scenę zapytałam męża która kobieta najbardziej mu się podoba. odpowiedział-MAŁGORZATA POTOCKA ! "

Raster
marta
on 23.08.2007

"warszawski SZTYWNY LUZ"

Raster
szo
on 23.08.2007

"strasznie zniszczyliście to miejsce. Jest naprawdę tak źle?"

Raster
Malwina
on 11.07.2007

""Knajpiany luz"? - nie wydaje mi się. Co prawda nie jest to muzeum, ale o swobodę i naturalność bez ograniczeń nie jest tu łatwo. Kawa, winko, piłkarzyki i kilka sztucznych uśmiechów nie wystarczą, by stowrzyć swojską, świetlicową atmosferę. "

Teatr Sabat Revue Show
iwona
on 10.07.2007

"Wspaniałe miejsce, więcej takich powinno być w Warszawie, a tym barzdiej w całej Polsce, tylko warunek na takim poziomie jak w U P.Małgorzaty Potockiej .Gratuluje Iwona Rosłon"