Warszawa hotele opinie

spis hoteli 1 2
opinie

Warszawa to szeroki wybór hoteli i apartamentów. Nasz spis obejmuje 50 z nich. Jeśli chciałbyś wyrazić się na temat któregoś z nich, wystarczy, że odnajdziesz odpowiednią podstronę w naszym serwisie, odnoszącą się do danego hotelu czy apartamentu. Tam możesz zamieścić swój komentarz i razem z nami tworzyć wizerunek takiego miasta, jak Warszawa. Czekamy na Wasze opinie!

Ibis Warszawa Centrum
Ela
30.12.2013

" Bylam w Warszawie 78 roku akurat to byl inny hotel tez bylo ladnie "

Zajazd Napoleoński
halina
21.04.2013

"Moge tylko potwierdzic 4* to tylko za lapowki nie za standard. Sniadania jak z lat 70-tych (codziennie salatka jarzynowa! jajka w majonezie, chrupiacych bulek niestety w tej dzielnicy Stolicy jeszcze nie znaja. Jogurt w trzeci dzien pobytu niestety sie skonczyl i wiecej nie dowiezli :(, zero owocow, zero müsli. W pokoju slychac doslownie wszystko co sasid za sciana robi(kaszel, chrapanie, budzik!!!). Mysle ze za 240 zl. noc mozna wymagac troszeczke wiecej. Nikomu nie polecam tego hotelu."

Hotel Łazienkowski
Aga
11.03.2013

"Korzystam z hoteli od 20 lat, od Pekinu do Acapulco. Wczoraj tj. 10.03.2013r. po raz pierwszy zostałam okradziona (razem z 2 koleżankami) w hotelu...w Polsce (nie w Meksyku czy w Rumunii)...w Warszawie w hotelu ŁAzienkowski! STanowczo odradzam - Pani kierownik to jeden wielki chodzący KOSZMAR! Jak ktoś tak odpychający swoją postawą może pracować w hotelu, zwłaszcza jako kierownik. Żadnego słowa przepraszam, deklaracji pomocy czy zadośćuczynienia!! Omijajjcie ten hotel szerokim łukiem! "

Villa Park Wesoła
Diana
08.12.2012

"W ostatni weekend wraz z narzeczonym odwiedziliśmy Restaurację Villa Park Wesoła. Nie byliśmy przekonani, bo czytaliśmy niepochlebne opinie na temat tego miejsca, a tu miłe zaskoczenie! wyśmienite jedzenie, obsługa przemiła, a sam wystrój sprawia, że z przyjemnością można spędzić tam cały dzień. Już wiemy gdzie zorganizujemy wesele!"

Villa Park Wesoła
Łukasz
13.02.2012

"Miałem okazję spędzić weekend w tym Hotelu. Ni e mam żadnych zastrzeżeń!!! Czytając poniższe wypowiedzi odnoszę wrażenie że wszystko uległo zmianie. Pokoję w hotelu są dobrze wyposażone: duży telewizor, internet bezprzewodowy( działa bez zastrzeżeń) Obsługa bardzo życzliwa i co najważniejsze bardzo dobre jedzenie. Próbowałem Łososia i polędwicę wołową. Generalnie oceniam Hotel na 5. "

Sheraton
Arkadiusz
17.11.2011

"Wszystko w harmonii. Obsługa 5/5 . Pokój 5/5 - prze wygodne łózko : ). Internet w pokoju 1/5 , oczywiscie jest do dyspozycji dla goscia ale za opłatą i to horrendalną, tz dostęp do internetu przez 24h kosztuje 72zł : O Płacisz za noc 550zł i jeszcze musisz dopłacać za internet . . Bark basenu, i jacuzzi. Lokalizacja świetna. Drugi raz tam spać nie będe ,w tej samej cenie można lepiej spędzić popołudnie, wieczór i noc np Inter Continetal : ) "

Villa Park Wesoła
Kasia
17.08.2011

"Byłam w tym hotelu w miniony weekenc chcac sie odprezyć a co tam na mnie czekało?Ja zapłaciłam za pokój i chwile relaksu a tam wesele, cały hotel huczał, usnełam po 3 jak sie skonczyło dane wesele. Porazka jak tak mozna robić!!!Pan w recepcji rozkładał rece a ja zamiast wypoczac wrociłam wsciekła i nie wyspana. Nie polecam!!!Co do jedzenia tez wszytsko chyba instant bo smaku żadnego!Mocno przereklamowane miejsce"

Villa Park Wesoła
Kasia
17.08.2011

"Byłam w tym hotelu w miniony weekenc chcac sie odprezyć a co tam na mnie czekało?Ja zapłaciłam za pokój i chwile relaksu a tam wesele, cały hotel huczał, usnełam po 3 jak sie skonczyło dane wesele. Porazka jak tak mozna robić!!!Pan w recepcji rozkładał rece a ja zamiast wypoczac wrociłam wsciekła i nie wyspana. Nie polecam!!!Co do jedzenia tez wszytsko chyba instant bo smaku żadnego!Mocno przereklamowane miejsce"

Villa Park Wesoła
Boguś
04.07.2011

"OMIJAĆ TEN PRZYBYTEK WIELKIM ŁUKIEM!!!! Ceny nieadekwatne do usługi, ponuro, gość w tym hotelu i restauracji to zło konieczne! Powinni zmieć kucharza! Paskudne jedzenie, a ceny jak z ***** hotelu;( Wielce okrzyczane SPA;) PORAŻKA!!! SAUNA nie działała, grota solna- hmm, a basen tak zachlorowany, ze w oczy szczypie i śmierdzi w całym hotelu. Beznadzieja!!!! "

Zajazd Napoleoński
gość
30.06.2011

"4 gwiazdki to chyba za łapówki. W środku nędza z bidą. Wszystko jakby miało 3 albo 4 życie. Ubrania tych Pań to chyba po "starszych" koleżankach.... Restauracja niczego sobie, ale obrusy i te ozdóbki przy stołach troszkę już "zabytkowe"."

Zajazd Napoleoński
Pawel
13.04.2011

"Pokoje nędza,smród z wykładzin,letnia woda, sniadania dobre i obfite"

Czarny Kot

28.03.2011

""

Hotel Le Regina
niko
16.08.2010

"nierozumiem tych wypowiedzi le Regina na obecną chwile jest najdroższym hoteelem w polsce za 1 dzień płaciłem 2769. Mało?"

InterContinental Warszawa
Paris
01.08.2010

"Piękny luksusowy hotel. Klasa"

Ibis Warszawa Centrum
Monika
01.08.2010

"Ceny odpowiednie do standardu"

Ibis Warszawa Centrum
Monika
01.08.2010

"Ceny odpowiednie do standardu"

Karat
Kajko
01.08.2010

"Tanio i czysto"

Ibis Warszawa Centrum
ula
22.06.2010

"Ibis na całym świecie taki sam. Może to nawet dobrze."

Dom Literatury
Nons
22.06.2010

"Miły. Nocowałam tam z sentymentu."

Holiday Inn
Kuź
22.06.2010

"W środku fajnie. Polecam"

Boutique Bed & Breakfast
kasi
27.05.2010

"Urocze."

Apartments Sadyba Wilanów
joasia
27.05.2010

"Super warunki. polecam."

Mercure Fryderek Chopin
lobo
19.04.2010

"Nie wiem, czy CHopin chciałby tu przebywać, ale ja jakoś dąłem rade."

Hotel Łazienkowski
bach
19.04.2010

"Piękne miejsce, położone w cichym i spokojnym, zielonym miejscu. Cudo."

Hyatt Regency
ela
19.04.2010

"Ceny horrendalne, ale warunki doskonałe."